Săptămâna aceasta va continua să fie una rece, cu valori mai mici decât cele specifice perioadei, apoi se încălzește.

De la 1 octombrie, vremea va fi mai caldă decât normalul de la acea dată, în toată țara, se mai arată în prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, potrivit Administrației Naționale de Meteorologie.

În ce privește precipitațiile, acestea vor fi abundente în nord-vestul țării în această săptămână, apoi scad în intensitate.

Prognoza meteo săptămâna 16.09.2024 – 23.09.2024

Temperatura aerului

Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru această săptămână în regiunile vestice, sudice și local în cele centrale, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale.

Cantitățile de precipitații

Regimul pluviometric va fi ușor excedentar în extremitatea de nord-est a țării, iar în rest cantitățile de precipitații vor fi deficitare.

Prognoza meteo săptămâna 23.09.2024 – 30.09.2024

Temperatura aerului

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

Cantitățile de precipitații

Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în jumătatea estică a țării, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Prognoza meteo săptămâna 30.09.2024 – 07.10.2024

Temperatura aerului

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în toate regiunile, dar mai ales în cele sudice.

Cantitățile de precipitații

Regimul pluviometric va fi deficitar în regiunile sud-vestice, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă.

Prognoza meteo săptămâna 07.10.2024 – 14.10.2024

Temperatura aerului

Mediile valorilor termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, în cea mai mare parte a țării.

Cantitățile de precipitații

Cantitățile de precipitații se vor situa în jurul celor normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

Urmărește-ne pe Google News