DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Bani și Afaceri Acasa | Ştiri | Bani și Afaceri

Și taxați, și cu banii luați! Românii vor achita și o coplată la repararea mașinilor, pe lângă polița RCA. Proiect de lege

« Înapoi la articol

Comentarii (13)

tomitan   •   14.05.2024, 07:23

Legea va fi adoptată ,românii vor deconta asa cum spune legea iar Nea Mititelu & Co de la ASF o sa rămână in continuare acolo.Pe ce dovezi ma bazez ? Pe toate sondajele de opinie facute până acum in care românii dau credit in continuare celor din PSD-PNL.Cum raspunde Marcelino la fiecare intrebare despre primarul penal X sau Y ? " Românii stiu pe cine sa aleagă!" Asa ca reprezentantii transportatorilor si toti posesorii de autoturisme afectati de catre acest proiect de lege sa taca din gura si sa inghita.Din momentul in care tu mergi la vot si pui stampila pe PNL -PSD , inseamna ca esti de acird cu legile facute de ei.A iesit vreun sindicalist pana acum sa-l injure pe Marcelino& Co.Nuuuu! Ba din contra ,unii dintre ei s-au bagat chiar pe listele PSD. PS.Cel mai bun si eficient protest este stampila de vot.Un dezastru la urne ,nu ar insemna nu doar demiterea conducerii ASF ci si anchetarea ei de catre procurorii DNA care de abia asteapta un semnal din partea politicului.

Gion   •   14.05.2024, 02:02

Trebuie ieșit în stradă că în Franța să ieșim și să abandonăm mașinile pe străzi pur și simplu mii de mașini sa vedem ce fac cu ele ....... Dar trebuie ieșit , astea vor să vadă cum reacționăm la sclavie e clar asta . Deci chiar trebuie sa facem ordine cu ei , că până la urmă n-au ce să facă în fața la milioane de oamenii ....

K476   •   14.05.2024, 00:36

Sa plateasca ASF ca ei nu isi fac datoria. Au venituri babane, au debus osanza, dar a venit pay day.

UsualSuspects   •   13.05.2024, 20:20

***

Acest comentariu a fost moderat pentru: încalcă regulile site-ului.

Berbukson   •   13.05.2024, 19:56

Românii, niște lași, slugarnici, delăsători, nepăsători, ipocriți, trădători, pe scurt yesmeni și căței obedienți. Așa au fost mereu, nu de ieri de azi.

vudejea   •   13.05.2024, 19:48

La ASF se dau spagi astronomice! Aia nu lucreaza pt Romania or pt romani ci pentru buzunarele proprii si buzunarele altora, ale acelora ce-i numesc si mentin in functii ! Cele mai mari dobanzi si comisioane catre banci din UE, cele mai aiurite conditii si preturi la asigurari, etc...Efectiv, jefuiesc romanii dupa bunul plac al celor ce le indeasa buzunarele...Cine i-a pus si cine-i mentine acolo? Idiotenia majoritatii !!!

UsualSuspects   •   13.05.2024, 18:33

Ce jurnalism de doi lei! Cum poți sa pui un asemenea titlu când tu nu știi dacă va fi asa ? Trist. Din păcate nu e prima oara.

IulianH6   •   13.05.2024, 17:25

Când poporul DOARME, E Amorțit, SERVIL cei ajunsi la putere își bat joc de popor Ce sens mai are să mergeti la VOT si să perpetuati aceleasi partide, oameni sisteme perfide ?!

milli   •   13.05.2024, 15:53

service-urile profita de inabilitatea asiguratorilor de a controla costurile reale. Tot ce se face pe asigurare este 2x sau 3x pretul pentru aceeasi lucrare pe care o face omul separat. Dar asiguratorii nu vor sa rezolve treaba asta, vor doar sa arunce in spatele pagubitului toate problemele lor

    UsualSuspects   •   13.05.2024, 18:27

    milli   •  13.05.2024, 15:53

    service-urile profita de inabilitatea asiguratorilor de a controla costurile reale. Tot ce se face pe asigurare este 2x sau 3x pretul pentru aceeasi lucrare pe care o face omul separat. Dar asiguratorii nu vor sa rezolve treaba asta, vor doar sa arunce in spatele pagubitului toate problemele lor

    salut! De 2x sau 3x mai mari decât la reprezentanta. Cam asa sunt preturile reprezentanților COTAR. Asta fara costurile de închiriere care depasesc uneori de 10 ori preturile de pe piata. Din acest motiv urla ca din gura de șarpe.

Galateea   •   13.05.2024, 15:26

Si *** si cu banii luati!!!!!!!!

Acest comentariu a fost moderat pentru: limbaj vulgar sau jignitor.

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close