În noaptea de marți, 13 iunie, propagandiștii militari ruși au anunțat eliminarea generalului, după cum a scris Serghei Kotenok pe canalul lui de Telegram.

Așa-numitul „corespondent militar” se plânge de „luptele grele pe aproape întreaga linie de contact militar a grupului Vostok”, în special pe marginea Vremovski, la granița regiunilor Donețk și Zaporojie.

La începutul invaziei, Goriacev a fost comandantul celei de-a 5-a brigăzi separate de tancuri, iar în timpul războiului a „avansat” până la postul de șef de stat major al armatei.

„În urma unui atac cu rachete inamice, generalul-maior Serghei Goriacev, șeful de stat major al Armatei a 35-a combinate, a fost ucis.

 

Potrivit reprezentanților comandamentului Forțelor Unite, armata a pierdut astăzi unul dintre cei mai străluciți și mai eficienți lideri militari, care a combinat cel mai înalt profesionalism cu curajul personal.

Prietenii de luptă își exprimă condoleanțe familiilor și prietenilor celor decedați. Din păcate, nu a fost posibil să găsesc o fotografie a eroului în uniformă de general, poate că nu există, nu e timp pentru o fotografii în război”, a scris Kotenok.

Urmărește-ne pe Google News