Practicanta celei mai vechi meserii din lume îşi făcea veacul pe una dintre străzile din Florida atunci când a fost abordată de omul legii care se afla sub acoperire în încercarea de a demasca o reţea de prostituţie din zonă.
Odată ajunsă în maşina acestuia, femeia, trecută de prima tinereţe, a recunoscut că nu prea mai are succes la clienţi şi că dacă poliţistul nu are suficienţi bani pentru a plăti partida de sex, se multumeşte cu cât i se oferă şi cu doi cheeseburgeri de la un renumit fast-food. Zis şi făcut…! Bărbatul a oprit maşina, a coborât şi a cumpărat cele două sandvişuri pe care a plătit doar câţiva dolari şi le-a oferit prostituatei care i-a spus apoi să tragă maşina într-o zonă mai ferită pentru a face sex.
După ce au ajuns într-un loc ferit iar prostituata se pregătea să îşi recompenseze clientul, poliţistul şi-a dezvăluit adevărata identitate şi a acuzat-o pe aceasta de prostituţie, arestând-o. La începutul lunii mai femeia urmează să fie adusă în faţa judecătorilor pentru a afla ce pedeapsă riscă şi cât de mult o vor costa, de fapt, cei doi cheeseburgeri pentru care tocmise o partidă de sex.

Urmărește-ne pe Google News