Poliţiştii români au informaţii că, de o bună bucată de vreme, proxeneţii cu origini mioritice şi fetiţele lor s-au mutat cu tot cu afacerile ilegale din Peninsula iberică şi din “Cizmă”, locuri în care clienţii îi poţi număra acum pe degete.
S-au cam dus vremurile în care pentru un sex normal şi un “oral” sub portocali, amatorii de plăceri carnale plăteau chiar şi 100 de euro. În ultimii ani, preţurile au scăzut până la nivelul în care clienţii nu plăteau mai mult de 10-20 de euro pentru o partidă. Proxeneţii româncelor care se vindeau de bunăvoie sau erau forţate să practice cea mai veche meserie din lume s-au văzut nevoiţi să ia măsuri.
Astfel că au luat decizia de a muta fetele în Germania şi în Anglia, acolo unde cererea e mai mare decât oferta, iar sumele oferite pentru o oră sau două de amor nebun sunt pe placul traficanţilor. Ba mai mult, ne-au declarat surse judiciare, localnicii ţărilor respective chiar cer în “meniu” frumuseţi dâmboviţene. Aşa se face că, în ultimele luni, numărul proxeneţilor şi al prostituatelor române din aceste zone a crescut ca furnicile după ploaie.

Şi traficanţii s-au reprofilat

Nu mai departe de zilele trecute, poliţiştii de la Crimă Organizată şi procurorii DIICOT au descins în casele unor traficanţi de carne vie, care au transportat zeci de fete în Germania, cărora le promiteau locuri de muncă decente. În realitate, bandiţii le făceau pe tinere să se îndrăgostească de ei, după care, odată ajunse pe tărâm străin, le obligau să se prostitueze pentru ei.

Urmărește-ne pe Google News