Tinerele studente din reţeaua de prostituţie condusă de Daniel Ovidiu Pleşcan, fiul unei consiliere din judeţul Hunedoara, făceau tot ce puteau pentru a-şi mulţumi clienţii.
Tarifele începeau de la 150 de lei pentru sex normal şi oral şi creşteau până la 300 de lei pentru o partidă în trei, la care se aplica şi o mică reducere pentru clienţii fideli.
Din interceptările procurorilor reiese că una dintre studente negocia la sânge tarifele, însă avea un motiv bine întemeiat.
“Creaţa” a început ca prostituată, iar după ce a devenit iubita lui Daniel Ovidiu Pleşcan, capul reţelei, a fost avansată la grad de proxenetă, aşa că o bună parte din bani rămâneau la ea.

«Creaţa» era şi iubita proxenetului

Afacerist cu mintea deschisă, fiul consilierei locale nu părea deranjat de faptul că iubita lui se culca şi cu alţi bărbaţi, aşa că îi dădea mână liberă. “Creaţa” era deschisă la orice joc erotic, după cum reiese din interceptările depuse la dosar.
Atunci când un bărbat o anunţa că vrea o partidă de sex cu două tinere, răspunsul fetei venea prompt: “Da, se poate, nu e problemă! Normal şi oral, cu două. Anal nu, nu-mi place”.
Bărbatul reuşea însă să o convingă foarte repede că în această meserie este importantă doar plăcerea clientului: “Plătesc dublu, nu-i problemă”.
Potrivit unor surse judiciare, printre clienţii fideli ai reţelei de prostituţie de lux din Valea Jiului s-ar fi aflat şi muncitorii spanioli ai unei firme care lucrează la reabilitarea drumului din Defileul Jiului.
Aceştia îşi comandau “fetiţele” la localuri din Petroşani situate în zona Defileului, şi, încântaţi de tarifele mici, îşi permiteau să le răsfeţe pe fete şi să le impresioneze şi cu excursii sau cadouri.
Procurorii i-au reţinut în acest dosar pe Daniel Ovidiu Pleşcan (foto), pe iubita acestuia şi pe un complice, iar alte 12 pers o a n e au fost audiate în acest dosar.

Urmărește-ne pe Google News