In general, exista trei optiuni in acest sens: sa scapati de lucrurile pe care nu le mai folositi, sa va mutati intr-o locatie mai mare cu mai mult spatiu si utilitati sau, cea mai convenabila alegere, sa gasiti in apropiere niste spatii depozitare de inchiriat unde sa contractati boxe de inchiriat suplimentare pentru o fractiune din costul optiunilor anterioare.

Pentru cei mai multi oameni care se despart de obiectele in plus, acest lucru este greu de facut chiar daca nu au folosit acele articole de ani de zile. Exista o senzatie neplacuta stiind ca ati platit pentru lucrurile din trecut si aruncarea sau vanzarea lor este greu de facut pentru majoritatea persoanelor. 

Din variate motive, devenim atasati de proprietatile noastre si sa ne debarasam de ele pur si simplu nu este o optiune greu de acceptat. Odata cu cele mai recente probleme ale economiei din tara, valoarea bunurilor a scazut si pietele imobiliare sunt inca problematice, iar cei mai multi proprietari de locuinte tind sa apeleze la firmele de inchirieri spatii pentru a-si depozita bunurile suplimentare. 

             O familie sau firma trebuie sa fie extrem de capabila din punct de vedere financiar pentru a-si cumpara o casa cu mai multi metri patrati iar oamenii au tendinta sa ramana in spatiile curente. Nu este atunci de mirare ca una dintre cele mai accesibile solutii pentru o locuinta subdimensionata este sa profite de o unitate de inchiriere de la un furnizor de spatii de depozitare din orasul lor. 

Nu numai ca aceste facilitati cu boxe depozitare de la EasyDepo sunt foarte accesibile ca pret, dar sunt si localizate convenabil, sunt foarte sigure si necesita un angajament mic din partea clientilor. Daca aveti articole suplimentare pentru care nu aveti loc in dulapuri,  debara sau in garaj, o boxa de inchiriat pentru ele este o modalitate excelenta de urmat pentru oricine se confrunta cu astfel de probleme.

De exemplu, puteti apela la companiile de inchiriere spatii depozitare Bucuresti daca  aveti decoratiuni de sezon pe care trebuie sa le stocati undeva, aveti piese de mobilier sau haine care nu sunt folosite, locuiti sau lucrati in spatii care nu sunt conforme cu conditiile de depozitare a unor obiecte care necesita o atentie speciala. 

De asemenea, poate doriti sa va tineti intr-un loc sigur biciclete, aticole de camping, echipamente de sport, deoarece este prea multa inghesuiala in casa dvs. O alta situatie este atunci va vindeti casa si aveti nevoie de un spatiu de depozitare temporar.

            Desigur, si persoanele juridice pot beneficia de avantajele unor boxe de inchiriat, mai ales daca au o afacere care necesita un inventar mare. Sau poate ca doriti sa imbunatatiti o camera sau o zona din casa dvs. si aveti nevoie de un loc unde sa puneti mobilierul in timp ce constructia respectiva continua.

Dupa ce ati gasit boxa dvs. de stocare vizitand EasyDepo, sunteti gata sa va impachetati toate obiectele pentru a fi depozitate in perioada urmatoare. Incepeti sa adunati toate cutiile cu obiecte care trebuie scoase si incepeti sa le sortati cat de bine puteti si in functie de ordinea in care le luati. Exista chiar si o strategie pentru procesul de ambalare si depozitare. 

Astfel va veti face treaba mult mai usoara cand vine vorba de stocarea obiectelor de valoare in acele spatii depozitare de inchiriat pentru a va asigura ca veti primi exact ceea ce ati predat si in starea in care le-ati lasat. Inainte de a pune articolele in cutii care urmeaza sa fie introduse in unitatea de stocare, trebuie sa urmati cativa pasi. 

Curatati toate aparatele de praf si reziduuri si tratati in prealabil orice suprafata metalica pentru a evita ruginirea in timp ce se pastreaza in aceste boxe depozitare. Daca depozitati frigidere sau congelatoare, asigurati-va ca le dezghetati in avans. Cand tineti haine sau alte piese de imbracaminte in niste spatii depozitare Bucuresti, este bine sa le spalati si le uscati inainte de a le ambala. 

Curatati si mobilierul, inclusiv canapelele sau saltelele iar daca un obiect poate fi dezasamblat, faceti acest lucru. Veti avea mai multe optiuni de ambalare si mai mult spatiu ramas in boxa de inchiriat pentru alte bunuri. Odata ce articolele dvs. sunt pregatite pentru ambalare si depozitare, veti fi ajutati de catre specialisti cu folii, invelisuri din plastic, cutii de dimensiuni corespunzatoare, suporti pentru miscare si curele de incarcare daca este necesar. 

              De multe ori, o firma care pune la dispozitie spatii de depozitare va poate oferi toate aceste articole, deci este indicat sa discutati in avans cu reprezentantii firmei. De asemenea, puteti solicita o lista de substante si obiecte care au risc mare la stocare in boxe. De exemplu, nu este bine sa stocati variate tipuri de combustibili, cum ar fi vopsea, diluant pentru vopsea sau benzina.

             Se incepe cu bunurile cele mai grele, pentru ca ele ar trebui sa fie plasate in partea din spate a unor boxe de inchiriat pentru a ajuta la economisirea de spatiu, precum si accesul la alte articole din cale. 

Evitati sa impachetati articole grele intr-o cutie mare, deoarece vor fi prea greu de ridicat si de mutat deodata. Asigurati-va ca ati impachetat totul si ca apoi lasati spatiu pentru a va permite sa va deplasati si sa scoateti bunurile din boxa atunci cand sunteti gata. Se recomanda sa lasati un spatiu mic in jurul perimetrului unitatii dvs. de depozitare pentru a ajuta circulatia. 

Nu ingramaditi niciun obiect care este prea mare, deoarece riscati sa stricati cutiile si sa provocati probleme sau sa deteriorati alte articole. Cand depozitati dulapurile sau recamierele cu lada, scoateti din interior diferitele materiale textile, cum ar fi imbracamintea, si depozitati-le in mod corespunzator, pentru a evita deteriorarea cauzata de praf si umiditate. 

Asigurati usa dulapului inchis si folositi o acoperire corespunzatoare pentru a preveni zgarieturile si scurgerile de lichide in timp ce va puneti si alte articole in acele boxe depozitare. Folositi cutiile de plastic pentru a va tine imbracamintea si lenjeria curate si aplicati folii pe canapele si paturi pentru a mentine pernele impreuna si opri praful sa se depuna inauntru. 

De asemenea, puteti inveli bunurile cu folii de plastic sau din alte materiale impermeabile pentru a proteja mesele si scaunele. Stivuiti-va scaunele pentru a maximiza spatiul de depozitare. Infasurati salteaua intr-un folie din material respirabil in loc de invelis din plastic si asezati-o astfel incat sa nu se deformeze arcurile interioare. 

             Infasurati foarte bine aparatele electronice si electrocasnice pentru a evita riscul de zgarieturi, stropi si pete. Cand depozitati electronicele in boxe de inchiriat, daca este posibil, utilizati ambalajul original in care au fost cumparate. Daca nu mai aveti acele ambalaje, pastrati-le intr-o cutie folosind folii cu bule pentru a le feri de socuri. 

Asigurati-va ca scoateti toate bateriile inainte de a pune orice dispozitiv electronic in boxa de stocare, in special pentru perioade de timp prelungite. Multe articole pe care trebuie sa le depozitati ar putea fi rupte, deci folositi cutii de dimensiuni potrivite si ambalaje cu bule pentru a le proteja. 

             Infasurati sticlele, paharele si canile in mod individual si asezati-le in functie de dimensiune. Etichetati cutiile cu bunuri fragile astfel incat sa stiti sa le manevrati cu grija atunci cand le scoateti din respectivele spatii de depozitare ulterior. Pastrati obiectele care se pot sparge intr-un colt sigur al unitatii de depozitare.

Dar daca urmati acesti pasi simpli, organizarea spatiului de depozitare va fi mult mai simpla si rapida.

De obicei, compania va avea mai multe tipuri de spatii depozitare de inchiriat, oferindu-va o optiune adecvata nevoilor dvs. Inchirierea este o modalitate excelenta de a va oferi spatiu suplimentar in casa dvs. mult mai ieftin si fara obligatiile legale generate de costul extinderiii locuintei sau cumpararea unor boxe permanente.

Inchirierea unei boxe depozitare reprezinta solutia ideala de a va stoca in siguranta bunurile personale. Pentru inchiriere spatiu depozitare la cel mai bun pret, puteti oricand sa accesati EasyDepo.ro!

Urmărește-ne pe Google News