Folosiți-vă miza în mod rezonabil
Fiecare tipster poate folosi diferite metode, dar vă rugăm să o utilizați pe cea obișnuită. Dacă aveți de gând să utilizați o gamă largă de mize (de la 1 la 10), ar trebui să faceți asta deoarece cotele sunt, de asemenea, foarte diferite. Plasarea unei mize de 10 la cota 5,0 și miza de 1 la cota 1,25 nu are sens. Linia curbei „mize reale” nu trebuie să se distanțeze prea mult de miză de nivel 1. Obiectivul principal ar trebui să fie să oferiți valoare gestionării mizei, mai degrabă decât să o faceți cu obiectivul de a elimina numărul de alegeri. Atunci când diferența dintre randamentul „mizelor reale” și randamentul nivelului mizelor este foarte mare, ceva nu este în regulă. Trebuie să fiți conștienți că este posibil ca algoritmul caselor de pariuri să se schimbe pentru a împiedica tipsterii să manipuleze gestionarea mizei.
Nu faceți mai multe alegeri în același meci în mod constant
Pariul pe un jucător sau pe echipa care va câștiga, cât și pe câte goluri se vor înscrie are sens, deoarece sunt pariuri diferite.
3. Mențineți o oarecare regularitate în ceea ce privește numărul de ponturi făcute în fiecare lună
Evident, numărul de meciuri într-o anumită competiție variază de la lună la lună, precum și numărul de meciuri în care un tipster este capabil să „perceapă valoarea”. Adică, poate fi normal ca într-o lună un tipster să facă 50 de pronosticuri și 100 de pronosticuri în luna următoare, dar dacă face 300 de pronosticuri într-o lună și 50 în următoarea înseamnă că a schimbat ceva. În acest sens, efectuarea de opriri dese care nu se datorează absenței meciurilor în competiție nu este o practică bună, deoarece generează neîncredere în rândul pariorilor.
Nu publicați pronosticurile „prea devreme”
Dacă doriți ca statisticile reale ale pariorului care vă urmărește să fie similare cu statisticile publicate de voi, nu este indicat să le publicați „prea devreme”, cum ar fi atunci când au cotele abia au apărut.
Acest lucru poate face ca statisticile publicate de voi să fie destul de diferite (și, evident, mai rele) decât ale urmăritorilor voștri. Știm că nu este ușor, dar ar trebui să găsiți un anumit echilibru: nu faceți estimări prea apropiate, deoarece valoarea s-ar putea pierde, dar nici nu le publicați prea curând.
5. Nu pariați prea mult și nu vă măriți miza în zilele cu ghinion
Fără îndoială, în zilele cu ghinion apar tipsteri buni. Nu pariați prea mult și nu vă măriți miza dacă vedeți că un tipster începe să facă multe mai multe pronosticuri decât în mod normal sau își ridică miza pentru a recupera pierderile.
6. Nu faceți pronosticuri pentru mai multe competiții
Unui tipster îi este foarte greu să câștige pariuri pe bani mai ales atunci când nu se concentrează și oferă sfaturi pentru mai multe competiții diferite. Cu unele excepții, având în vedere că are un model matematic, este foarte dificil să studieze și să analizeze multe ligi și să ofere pronosticuri profitabile pe termen lung pentru toate. Vă sugerăm să urmăriți tipsteri care se concentrează doar pe una sau foarte puține competiții.
Nu faceți un număr extrem de mare de pronosticuri în fiecare lună
Așa cum am menționat mai sus și cu excepția celor care au un model automat / matematic (și să fim sinceri, sunt excepționale), ar trebui să nu aveți încredere în tipsterii care fac câteva sute de pronosticuri în fiecare lună. Este foarte dificil să găsiți valoare într-un procent ridicat din meciurile jucate.
Dați prioritate piețelor lichidelor
Există pariori grozavi, în competiții destul de lichide, cum ar fi divizii minore de fotbal sau turnee de tenis challenger și ITF. Acestea sunt piețe în care capacitatea de a găsi valoare poate fi mai mare. Cu toate acestea, pariurile pe bani reali permise de casele de pariuri sunt de asemenea mult mai mici, iar cotele fluctuează atunci când un tipster urmărit de mulți adepți pe aceste piețe este mult mai agresiv. Prin urmare, pot exista pariori fenomenali pe aceste piețe, dar aceasta nu înseamnă că sunt tipsteri buni. În general, este de preferat să vă bazați pe competiții lichide, chiar dacă randamentul (yield-ul) este mai mic ( randamentul real al pariorului va fi mult mai aproape de yiedul publicat al tipsterului).
De asemenea, nu vă schimbați brusc strategia și nu găsiți scuze când rezultatele voastre nu sunt bune. Mult succes!