Mulatra Laurette a declarat pentru Fanatik că fotbaliştii dinamovişti Cristi Pulhac şi Gabi Torje i-au propus, nici mai mult nici mai puţin, decât sex în grup.

Propunerea indecentă s-ar fi consumat la emisiunea “Happy Hour” de la PRO TV. Mulatra Laurette a declarat că a fost invitată la un “menage à trois” de Pulhac şi de Gabi Torje. “Eram în culise, Pulhac a venit la mine şi m-a întrebat dacă merg să-i văd apartamentul. La mişto, am zis să-i aducă şi pe colegii lui de la Dinamo. El mi-a răspuns că vine şi Torje şi că ar vrea să o facem în trei. Am rămas şocată”, a afirmat manechinul în săptămânalul citat.

Totul s-a întâmplat în culise la PRO TV

“Frate, totul a fost la nivel de glumă. Nu-i adevărat ce zice, ba, mai mult, ea s-a dat la noi. A venit la emisiunea lui Măruţă şi ne-a dansat lasciv pe acolo, poate-poate picam în plasă. Sunt o grămadă de fetiţe care vor publicitate pe spatele meu, dar îmi fac rău în carieră. Dacă vreau să fiu cu o fată, o să vă spun eu! Am ajuns să fiu urmărit şi la supermarket. Glumind, mi-am luat nişte fesuri mai ştrengăreşti, că să nu mai fiu aşa atrăgător, dar văd că fetele tot vin peste mine”, a declarat Pulhac pentru Libertatea.

Urmărește-ne pe Google News