Oamenii din cartierul Gai din Arad, acolo unde se afla manastirea in care Traian Basescu o va boteza pe fiica primarului de Arad, Gheorghe Falca, se pregatesc deja de o saptamana pentru evenimentul de astazi.

Localnicii din cartierul Gai al municipiului Arad sunt pregatiti sa il intampine pe presedinte inainte ca acesta sa ajunga la manastire, pe soseaua de centura care duce spre locul botezului.

Mai multe familii si-au varuit pomii de la strada, in timp ce alti aradeni si-au curatat fatadele caselor sa nu se faca de ras daca vine presedintele. Societatea de Gospodarire Comunala a curatat imprejurimile manastirii. ‘?sta este norocul nostru.

Daca nu venea Basescu la Arad, nu se tundea iarba, dar acum vor sa ii arate toti ca la Arad se munceste, spune Andrei Stefan, unul dintre aradenii care se jura ca isi va face timp sa mearga sa-l vada pe seful statului.

Cei de la manastirea din Gai nu au emotii. Si acolo s-a tuns iarba si s-au plantat ieri 20 de braduti ornamentali.

In locurile pe unde va trece Basescu se muncea ieri de zor. Se coseau buruienile (foto sus), se facea curatenie (foto dreapta) si se asezau banci pentru oaspeti (foto jos)

Botezul micutei Ana Maria va avea loc la Manastirea Gai din Arad

Urmărește-ne pe Google News