Quiche cu roșii cherry
Ingrediente: 300 g aluat, 150 g cașcaval, 150 g telemea, un ou, două linguri de smântână, o legătură de mărar, piper, 300 g roșii cherry, un dovlecel, busuioc.
Preparare: aluatul se pune într-o forma de tartă, surplusul se îndepărtează. Se așază bine aluatul în formă, se înțeapă suprafața cu furculița și se pregatește umplutura. Într-un bol se adaugă cașcavalul si telemeaua răzuite, oul, smântâna, piperul și mărarul tăiat mărunt. Se amestecă bine compoziția și se așază peste aluat, uniformizând suprafața. Se așază roșiile tăisate în jumătăți și dovlceii fâșii și se presează ușor. Se introduce tarta în cuptorul preîncălzit pentru 25-30 de minute (la 200 de grade), până devine aurie. Se servește rece, presărată cu busuioc.
Citește și: Tarta cu vinete si dovlecei
Te-ar mai putea interesa și: EXCLUSIV/ Confesiunile unei ”sugarbabe”. Străinii vin în București pentru a petrece o vacanță plină de plăceri