Un purtător de cuvânt al poliţiei a confirmat că un jucător din La Liga a fost reţinut în Valencia pentru o presupusă agresiune sexuală asupra unei femei, dar nu a dezvăluit numele. Valencia a declarat într-un comunicat că este la curent cu arestarea şi că va coopera cu justiţia. Reprezentanţii lui Rafa Mir nu au putut fi contactaţi imediat pentru comentarii.

Postul de radio Cadena Ser, primul care a anunţat această ştire, a indicat că Mir nu s-a prezentat marţi la antrenamentul echipei sale. O altă persoană despre care se presupune că este implicată în această agresiune a fost de asemenea reţinută, a adăugat Cadena Ser.

Surse din poliţie au transmis că fotbalistul în vârstă de 27 de ani este suspectat că a agresat sexual două femei în vârstă de 25 şi 21 de ani, duminică, în timpul unei petreceri private la domiciliul fotbalistului, notează News.ro.

Atacantul în vârstă de 27 de ani a mai evoluat la Wolverhampton Wanderers şi Sevilla FC, care l-a împrumutat în luna iulie la Valencia, clubul la care s-a format.

Urmărește-ne pe Google News