Avocatul Corei Schumacher i-a trimis lui Ralf o scrisoare în care, printre altele, îl avertizează să nu mai spună „atâtea minciuni” în diferitele sale interviuri „de iubire” pe care le acordă alături de partenerul francez.

La pagina a treia a documentului, avocatul femeii scrie că „declarația pe care ați făcut-o într-un alt interviu de dragoste, la RTL, este demonstrabil falsă. și anume că ați fost fidel fostei soții pe tot parcursul căsniciei”.

„După cum vă amintiți, clienta noastră are numeroase dovezi că ați înșelat -o în timpul căsătoriei cu persoane de același sex. Vă asigurăm că am securizat chitanțele relevante. Același lucru este valabil și pentru modul în care ați reacționat atunci când clienta noastră v-a confruntat cu astfel de probleme în timpul căsătoriei”, se mai arată în scrisoare.

Nu este clar la ce dovezi se referă Cora și dacă sunt foto sau chiar materiale video.

Ralf Schumacher, fratele mai mic al lui Michael Schumacher, a susținut întotdeauna că i-a fost „absolut fidel” Corei în căsnicia lor. Însă acum, Cora pare gata să „prezinte” dovezi ale aventurilor lui cu mai mulți bărbați, iar lucrurile ar putea deveni destul de incomode pentru fostul pilot de Formula 1.

Fostul star din Formula 1 a ieșit public, pe 14 iulie, și și-a prezentat „adevărata dragoste”. Étienne, politician francez de origine croată, are de doi ani o relație cu Ralf Schumacher, pilot de Formula 1 între 1997 și 2007.

Într-un interviu anterior pentru postul RTL, Étienne a spus despre partenerul său: „îi iubesc chipul, îi iubesc caracterul, iubesc totul la el”.

„Într-o lume perfectă, te căsătorești, ai un copil și rămâi împreună toată viața. Acesta a fost și visul meu, dar nu a ieșit. Și nu sunt singurul din lume care este divorțat“, a spus Ralf Schumacher, fratele septuplului campion mondial de Formula 1 Michael Schumacher, paralizat după un accident de schi, în 2013, într-un interviu acordat unei reviste croate.

Ralf și Cora Schumacher au fost căsătoriți 14 ani. Au divorțat în 2015. Cei doi au un fiu, David (22 de ani).

Ralf Schumacher a concurat pentru echipele Jordan, Williams și Toyota timp de un deceniu, până în 2007. El a participat la 182 de Grand Prix-uri, în care a obținut 6 victorii și 27 de clasări pe podium. Cele mai bune rezultate au fost în 2001 și 2002, când a terminat Campionatul Mondial pe locul 4.

Urmărește-ne pe Google News