Ambele evenimente se vor desfăşura într-un cadru de vis, departe de aglomeraţia din Capitală, iar invitaţii vor fi aşteptaţi cu mese îmbelşugate, muzică săltăreaţă şi veselie molipsitoare.
„Am visat un botez tradiţonal, creştinarea fetiţei noastre Samira într-o bisericuţă undeva la munte, în aerul răcoros şi tare, unde în loc de forfota Bucureştilor să se audă doar foşnetul vântului printre brazi sau curgerea unui pârâiaş rece; să avem parte de o slujbă frumoasă, întâi cununia noastră religioasă şi apoi să ne vedem micuţa cufundată în cristelniţă, primind taina sfântului botez după ritul nostru ortodox.”
După cum povesteşte pe blogul personal, Raluca a decis că meniul să cuprindă bucate alese pe sprânceană, cu specific românesc, „fără urmă de snobism gastronomic”. „Bunătăţi genuine alese pe sprânceană pentru o satisfacţie sinceră a palatului: de la platouri cu gustări ardeleneşti la sărmăluţe şi păstrav proaspăt de la munte, grătar românesc, prăjituri bune ca de casă…”unse” cu cele mai vestite „licori din cramă” dar şi cu preferata mea, şampania rosé”.