DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Politică Acasa | Ştiri | Politică

Raluca Turcan, după cazurile Alfred Bulai și Marius Pieleanu: Lumea politică este extrem de misogină și sexistă

« Înapoi la articol

Comentarii (10)

parpalache   •   07.08.2024, 08:12

Mda!Sfintele astea!Ea care a fost șefa de cabinet a lui Stolojan,sau Alina Gorghiu care a fost șefa de cabinet a ministrului Olteanu...

mariusica41   •   05.08.2024, 07:38

Dumneata cucoana cum ai ajuns unde ai ajuns? De cine ai abuzat?

CRH_RO   •   05.08.2024, 01:19

***

Acest comentariu a fost moderat pentru: limbaj vulgar sau jignitor.

tomitan   •   04.08.2024, 08:33

Motto" Nu vrem sa fim abuzate , cu comasate!" Cineva a postat ca suntem No1. la proxenetism si prostitutie.Asa e , la proxenetism intelectual in frunte cu plagiatorii neamului scosi pe bandă rulantă precum Ford T , de catre Fabricile de Diplome: Academia SRI, SNSPA, Academia de Militie( chipurile Politie) suntem No1. Idem la prostitutia politica cu traseisti care s-ar de la un partid la altul si de la o filiala la alta peste noapte. Mai are rost să vorbim despre celebrele "maison de prostitution" de pe Kiseleff 10 si Modrogan 1? Să ne amintim cum s-a extins PIMP Petrov cu Mama San Lenuț la Golden Șlitz?Loc de negociere a tarifelor la șpăgi. La aceste capitole suntem campioni europeni, mondiali si olimpici. PS. Doamna Turcan sa nu se vaite ptr ca dansa nu a fost abuzată , ci comasată de 2 ori , prima data cu PD-ul lui Petrov( Secu 007) si acum cu PSD ul lui Marcelino. Si observ ca-i place , o duce bine a ajuns ministru.

Vp344Jm   •   03.08.2024, 23:51

***

Acest comentariu a fost moderat pentru: limbaj vulgar sau jignitor.

Boro67   •   03.08.2024, 17:57

Precum s-a mai spus: femeile trăiesc drama misoginiei și a sexismului in absolut toate sferele profesionale și sociale din Romania. Valorile așa-zis "tradiționale" din familie cultiva misoginia și exploatare a femeilor și superioritatea bărbaților. Traficul de carne vie este aprobat încă dintre peretii parlamentului, presedintiei și a guvernului, altfel nu aveam atâtea femei și copii exploatați. Tara lui Andrew Tate.

tomitan   •   03.08.2024, 17:32

Am o intrebare,madam când Pieleanu va "jignea" prin sondaje cu câteva procente in plus scoase din pix era bine? Normal că era bine când mintea si manipula in favoarea voastra. Duduiță așa că tu si Birchall mai sotto-voce ,că n-aveti dreptate.Da , alte femei au dreptate ,dar nu voi care din punct de vedere al carierei politice ati profitat din plin de acesti " pradatori sexuali". Tu cu Birchall ar fi trebuit sa va faceti " mea culpa " si sa va puneti cenuse pe cap că n-ati facut nimic pana acum.Ce initiative parlamentare a avut aceasta duduiță in privinta pradatorilor sexuali de cand este in politică? Niciuna.Idem ipocrita cealalta de la PSD ,care mai are si nesimtirea sa spuna ca a fost ministrul justitie.

cataliin72   •   03.08.2024, 17:26

Eu as fi intrebat-o cum era dom Basescu cu femeile din fostul PDL....

gigiladrea   •   03.08.2024, 15:00

da asa este are dreptate si lucrul asta este extrem de vizibil atat in lumea politica cat si in intrega societate de 34 de ani chiar daca clasa politica refuza sa o recunoasca de asta suntem pe locul 1 la proxenetism si prostitutie in ue ptr ca clasa politica si justitia au protejat si incurajat proxenetii in permanenta de 34 de ani si continua sa o faca si acum pur si simplu ies prea multi bani din mizeria asta iar asta e irezistibil ptr ei

danutz61   •   03.08.2024, 14:51

***

Acest comentariu a fost moderat pentru: limbaj vulgar sau jignitor.

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close