„Am fost la spitalul în care este internată doamna care a fost atacată, am vorbit acolo cu două infirmiere românce, dar nu mi-au putut da mai multe detalii. Ştiu că este în comă. Am luat legătura şi cu soţul dânsei şi l-am asigurat de toată solidaritatea şi de sprijinul meu, dar mi-a spus că nu are nevoie de nimic”, a spus vedeta.

Ramona luptă împotriva violenţei

”Eu spun mereu “Nu” violenţei. Viaţa este prea importantă şi trebuie să avem grijă de ea”, a declarat actriţa. În cursul acestei zile, Ramona a fost, din nou, la spital şi a stat aproape cinci ore alături de soţul româncei aflată în comă. Primarul Romei, Gianni Alemanno a venit şi el la spital direct de la aeroport, proaspăt întors de la Shangai.

„Azi am fost din nou la spital. L-am asigurat pe soţul femeii că ne rugăm pentru ea şi pentru ca totul să fie bine. Este important ca soţul ei să fie încurajat şi să i se ridice moralul, să-l asigurăm de solidaritatea umană. Primarul Romei a pus la dispoziţie tot ceea ce este nevoie. El şi-a schimbat agenda şi a venit de la Shangai direct la spital”, a mai adăugat Ramona.

Vezi şi Românca agresată la Roma a intrat în moarte cerebrală

Urmărește-ne pe Google News