Mesajul a devenit viral și în nouă ore de la publicare a strâns 280.000 de vizualizări, 10.000 de comentarii și peste 10.000 de aprecieri.

Liderul Ceceniei îl numește pe Vladimir Putin „Comandantul Suprem” și notează că ziua de 7 octombrie este semnificativă pentru Rusia.

„Astăzi, prieteni, este ziua de naștere a liderului nostru național, Comandantul Suprem, Președintele Rusiei Vladimir Putin! Fără îndoială, aceasta este o zi semnificativă pentru întreaga noastră Patrie, având în vedere că Vladimir Vladimirovici este un adevărat simbol al stabilității, securității, independenței și încrederii pentru milioane de cetățeni, personificând puterea și puterea țării noastre”, a scris Ramzan Kadîrov, la început.

Putin, elogiat de Kadîrov, în ziua în care liderul de la Kremlin a împlinit 72 de ani: „Un număr mare de merite și realizări”

Ulterior, acesta a continuat cu lauda la adresa liderului de la Kremlin, care și-ar merita pe deplin locul în istoria Rusiei.

„Vladimir Putin deține un număr mare de merite și realizări nu doar profesionale, ci și fatidice în istoria Rusiei. A condus țara într-o perioadă de cea mai grea criză din toate domeniile. La acea vreme, mulți au prezis că va fi o chestiune de luni până la prăbușirea completă și o anarhie ulterioară în statul nostru. Ne amintim foarte bine acele vremuri. În acele condiții de provocări globale și instabilitate internă, Vladimir Putin a condus țara și a reușit să unească societatea în jurul ideii de renaștere națională.

Drept urmare, sub conducerea sa, Rusia a reușit nu numai să depășească criza, ci și să-și ocupe locul cuvenit pe scena mondială. Vladimir Vladimirovici a subliniat domeniile prioritare din care situația trebuia scoasă din criză. Politici care vizează dezvoltarea sectoarelor cheie ale economiei, investițiile în infrastructură și programe sociale – toate acestea și multe alte măsuri au îmbunătățit calitatea vieții cetățenilor și au creat condiții pentru prosperitate”, a mai scris liderul Ceceniei.

„Fiecare locuitor al Republicii Cecene îi este profund recunoscător”

În continuare, Ramzan Kadîrov a punctat și meritele lui Vladimir Putin în dezvoltarea Ceceniei, zonă care s-a aflat mulți ani în conflict.

„În Republica Cecenă, îi suntem profund recunoscători lui Vladimir Vladimirovici pentru ajutorul acordat în realizarea păcii și stabilității în regiunea noastră. Liderul nostru național l-a susținut cu tărie pe dragul meu TATĂ, Primul Președinte al Republicii Cecene, Eroul Rusiei Akhmat-Khadzhi Kadyrov în încercarea sa de a reînvia republica. Astăzi, pământul nostru natal demonstrează exemple de integrare reușită în viața socio-economică a țării. Am reușit să atingem astfel de înălțimi datorită contribuției personale a lui Vladimir Vladimirovici. Fiecare locuitor al Republicii Cecene îi este profund recunoscător pentru acest lucru. Nu vom uita niciodată asta!”, a subliniat Ramzan Kadîrov.

„Îl felicit sincer pe Vladimir Vladimirovici de ziua lui! Din toată inima îi doresc sănătate, prosperitate, fericire, viață lungă, noroc și succes în munca lui grea!”, a încheiat Kadîrov.

Urmărește-ne pe Google News