DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Știri Externe Acasa | Ştiri | Știri Externe

Ramzan Kadîrov critică răspunsul „slab” al Rusiei la atacurile ucrainene „pe teritoriul ei”. „Să ștergem orașele de pe faţa Pământului”

« Înapoi la articol

Comentarii (4)

Jumbo   •   25.10.2022, 15:53

Kadirove, ia ti ba baietii si du te dupa coada de topor CIA zelenski, canta i la ureche mascariciului sua ceva sua v😀😀😀😀😀

    radufl   •   25.10.2022, 20:25

    Jumbo   •  25.10.2022, 15:53

    Kadirove, ia ti ba baietii si du te dupa coada de topor CIA zelenski, canta i la ureche mascariciului sua ceva sua v😀😀😀😀😀

    Ivane, vezi că IP-urile astea nu sunt așa greu de depistat. Până ajunge Kadîrov la Kyiv între patru scânduri s-ar putea să te viziteze pe tine niște băieți tunși scurt și să-ți dea un bilet dus tocmai acolo unde râvnești să fii: la un centru de încorporare din Rusia.

User șters   •   25.10.2022, 14:56

orice companie are o politica, o doctrina, confidentialitate, si culoare nationala.Nu exista sistem privat obiectiv, care sa trateze realitatea obiectiv 100%. Nu a fost nimic calomniat cand am spus ca angajatii unei companii in cazul acesta ziarul de aici sunt platiti sa apere interesele companiei din care fac parte.Asta semnezi la angajare, drept urmare, cenzura voastra este o calomnie.

User șters   •   25.10.2022, 14:43

1. angajatii Libertatea sunt orice numai nu Jurnalisti sau oameni inteligenti. 2. Lumea asta, in care traim...nu mai este alb sau negru, dar revenim la 1. 3. Ringier Elvetia - Libertatea, ati observat ca nu prezinta stiri din Elvetia, despre furturi, crime, fraude, coruptie? Vi se pare un ziar corect sa ascunda mizeria din tara de unde e compania care conduce ziarul? 4. Declaratiile persoanelor publice in 2022, ca sa ii lamurim pe pseudojurnalistii de la libertatea, sunt ca si actiunile de la bursa, isi au ca scop sa mareasca sau sa scada actiunile oamenilor, celor care declara sau ale altora....Este un joc in care presa este implicata 100%, si de aceea presa din ziua de azi nu mai este libera, pt ca e platita sa functioneze ca un mecanism care creste sau scade valoarea persoanelor publice si ale existentei noastre prin declaratiile lor.Din pacate doar 1% din populatia planetei intelege asta, altii cred ca...ce au oamenii in gura au si in cap.Din pacate, voluntar sau involuntar, angajatii Libertatea *** sa scrie doar ce li se spune din Eterna pseudoneutra Elvetie.

Acest comentariu a fost moderat pentru: calomnie.

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close