Potrivit sursei citate, liderul cecen a precizat că printre tineri există persoane care săvârșesc în mod regulat infracțiuni și duc „un stil de viață leneș și imoral”. Printre aceste infracțiuni, Kadîrov a menționat încălcarea flagrantă a regulilor de circulație, parcarea în locuri nepermise și conducerea sub influența drogurilor.

„Acolo vă puteți arăta curajul”

 „Am avertizat de multe ori astfel de persoane care creează probleme și scandal. De acum înainte, conversația cu ei va fi scurtă. Dacă nu respectați legea, fie mergeți la închisoare pentru o perioadă maximă, fie semnați un contract și mergeți în zona forțelor de apărare. Acolo vă puteți arăta curajul, îndrăzneala și tupeul în fața inamicului”, se arată în postarea făcută pe Telegram de liderul Ceceniei.

Kadîrov este de părere că o astfel de abordare este mai potrivită decât tragerea la răspundere a celor care comit infracțiuni. În plus, liderul cecen a spus că, ținând cont de alcătuirea unui nou regiment de 2.500 de persoane, „ar fi adecvat”. 

Ba mai mult, cel care se va ocupa de această chestiune este deputatul Dumei de Stat, Adam Delimkhanov.

La finalul lunii septembrie, Ramzan Kadîrov a susținut că Cecenia  are în vedere crearea de unități de rezervă. Potrivit acestuia, au fost transmise indicații pe această temă „persoanelor responsabile din domeniu”.

Urmărește-ne pe Google News