„Zelenski se plânge de lovituri în Kiev și în alte orașe. Și cum te-ai gândit tu, fraierule de Zelenski: tu poți, dar alții nu pot?

Adică, timp de opt ani a fost posibil să bombardezi civili, să distrugi infrastructura orașelor din LDNR, să acoperi o centrală nucleară cu obuze, să arunci în aer poduri, să tragi în obiective importante, dar când ți-a căzut în cap, brusc a devenit imposibil pentru cineva?

Te-am avertizat, Zelenski, că Rusia nu a început încă, așa că nu te mai plânge de niște lucruri ieftine, mai bine fugi înainte să sosească. Fugi, Zelenski, fugi fără să te uiți înapoi spre Vest.

Acum sunt 100% mulțumit de CBO”, a spus Kadîrov într-un mesaj pe contul său de Telegram.

Mai multe explozii au avut loc luni dimineață în centrul Kievului, a anunțat primarul Vitali Klitschko, în timp ce pe rețelele sociale au apărut imagini cu coloane de fum negru care se ridică pe cerul capitalei. Kievul nu a mai fost bombardat din luna iunie. Noi atacuri au avut loc și în Zaporojie, unde în ultima săptămână 43 de oameni au fost uciși, după cum a anunțat președintele Volodimir Zelenski.

Autoritățile au anunțat că cel puțin opt persoane au fost ucise și 24 rănite, doar civili, în atacul de luni de dimineață asupra Kievului.

Urmărește pe Libertatea LIVETEXT cu cele mai noi informații despre războiul din Ucraina

Urmărește-ne pe Google News