„Am primit o Tesla Cybertruck de la respectatul Elon Musk. Am fost încântat să testez noua tehnologie și am fost personal convins că nu întâmplător se numește Cyberbeast. Un adevărat animal invulnerabil și rapid. O mașină manevrabilă care dezvoltă viteză excelentă și depășește obstacolele. O mașină foarte confortabilă. Pe baza unor astfel de caracteristici excelente, Cybertruck va fi trimis în curând în zona Districtului Militar de Nord-Est (frontul din Ucraina, n.red.), unde va fi solicitat în condiții adecvate. Sunt sigur că această fiară va aduce o mulțime de beneficii soldaților noștri”, a scris Kadîrov lângă imaginile filmate cu el la volanul camionului Tesla.

Liderul cecen l-a lăudat apoi pe Musk, pe care-l consideră un geniu: „Îmi exprim sincera recunoștință lui Elon Musk! Acesta este, desigur, cel mai puternic geniu al timpurilor noastre și un specialist. Mare om! Ei bine, camionul s-a dovedit a fi un proiect puternic. Fără îndoială una dintre cele mai bune mașini din lume! M-am îndrăgostit literalmente de această mașină”.

În finalul postării, Kadîrov nu se ferește să-l invite pe Musk în Cecenia: „Elon, mulțumesc! Vino la Groznîi, te voi primi ca pe cel mai drag oaspete al meu! Nu cred că Ministerul nostru de Externe rus va fi împotriva unei astfel de călătorii. Și, bineînțeles, așteptăm noile tale dezvoltări, care vor contribui la finalizarea SVO”.

Urmărește-ne pe Google News