Superstarul american Macklemore a fost cap de afiș, sâmbătă, 17 august, la „Lovestream”, festival desfășurat în weekendul trecut la Bratislava, eveniment care a strâns aproape 40.000 de oameni pe un vechi aerodrom din capitala Slovaciei.

Rapperul a încălzit fanii, apoi a chemat pe scenă o tânără care se afla în primele rânduri. Ea a dansat, l-a strâns în brațe pe muzician, iar acesta i-a permis chiar să țină singură microfonul și să fredoneze o melodie.

Zecile de ofițeri de la fața locului nu au recunoscut-o, însă „demascarea” s-a produs după ce femeia a încărcat online înregistrările cu apariția ei, iar un utilizator a sesizat că a văzut recent poza ei la rubrica de „persoane urmărite” de pe site-ul Ministerului de Interne și a alertat poliția.

După încheierea concertului, femeia căutată a fost arestată și plasată în închisoare, unde trebuie să-și ispășească pedeapsa.

Un purtător de cuvânt al poliției a insistat că „în goana de a face un solo cu Macklemore, idolul ei, a uitat că este căutată. Am luat-o ca din oală”.

Macklemore, în concert. Foto: Hepta

Autoritățile slovace nu au spus pentru ce infracțiune era căutată tânăra din Bratislava.

Urmărește-ne pe Google News