„E interesantă această mutare. Nu cred că e din mintea dânsei, dar e una interesantă. E un truc politic. Domnul Bolojan, la fel cum sunt domnul Boc, domnul Flutur, domnul Dumitrel, domnul Chițac și mulți alți domni de la PNL sunt oameni foarte valoroși, oameni care au demonstrat în fața propriului electorat, în comunitățile care i-au ales, și au ridicat comunitățile într-un mod incredibil, în foarte multe locuri, acolo unde liberalii au condus comunități locale sau județene”, a declarat Rareş Bogdan, la Digi24.

Potrivit europarlamentarului liberal, Elena Lasconi „încearcă să facă o mutare, dânsa neavând o astfel de ancoră – noi avem nenumărate opțiuni -, și atunci încearcă să mute ca la șah”.

„Îi felicit pe consultanții care i-au dat acest sfat, știu, și o să dau și un mesaj celui care i-a dat sfatul. Ca să joci șah îți trebuie experiență, trebuie să fii un tactician, un strateg. Doamnei Lasconi cred că îi va sta foarte bine în dreapta domnului Ciucă în momentul în care va opri încercarea PSD de a pune mâna pe România total, peste câteva luni de zile. Sunt convins că după turul I, toate forțele de dreapta se vor alia în jurul PNL. Partidul Național Liberal este singura forță politică care poate opri acapararea României complet de către PSD”, a mai spus Rareş Bogdan.

Președinta USR, Elena Lasconi, a declarat miercuri, 28 august, la Digi24, că îl va propune pe Ilie Bolojan în funcția de prim-ministru, deși președintele CJ Bihor este membru PNL, dacă ea va ajunge să dețină funcția de președinte al României.

Urmărește-ne pe Google News