De asemenea, Rareş Bogdan a adăugat că îi este frică de un PSD în care europarlamentarul Mihai Tudose ar fi ministru de Interne sau Paul Stănescu, ministrul Dezvoltării.

Întrebat, sâmbătă, la o emisiune TV, dacă i-a plăcut în ultimii trei ani colaborarea cu PSD, Rareș Bogdan a negat.

Rareș Bogdan: Noi nu mai participăm la şedinţele de coaliţie, nici nu au mai fost

„Nu. Nu mi-a plăcut. Mie ştiţi că nu mi-a plăcut, dar în acelaşi timp am înţeles situaţia şi n-am comentat prea mult decât intern şi din când în când mai răbufneam şi în zona externă”, a afirmat Rareş Bogdan.

Apoi, prim-vicepreşedintele PNL a explicat că nu partidul nu se poate despărți oficial de PSD pe ultima sută de metri înainte de alegerile prezidențiale din 2024, pentru a nu crea o criză majoră.

„Noi suntem despărţiţi de PSD din punct de vedere politic. Noi nu participăm la şedinţele de coaliţie, nici nu au mai fost şedinţe de coaliţie. Am desemnat un singur om din conducerea executivă pentru a reuşi să păstreze strict legătura tehnică (…) cu cei din PSD, pentru buna guvernare. (…) Azi, înainte cu două luni de alegeri, să scoţi miniştrii de la guvernare e o situaţie care duce la o criză majoră, pentru că, de asemenea, Marcel Ciolacu a anunţat că dacă noi ieşim de la guvernare, imediat îşi va depune mandatul, asta înseamnă o criză pentru România”, a explicat prim-vicepreşedintele PNL.

Rareş Bogdan: Mi-e frică de un PSD în care Mihai Tudose ar fi ministru de Interne

El a mai spus că sunt și voci în PNL care își doresc o retragere totală de la guvernare, dar sunt „nişte riscuri”. În plus, mai spune el, i-ar fi teamă de un PSD în care europarlamentarul Mihai Tudose ar fi ministru de Interne, iar Paul Stănescu, ministrul Dezvoltării.

„Mie mi-e frică de un PSD, vă spun sincer, în care, de exemplu, domnul Tudose, că îl cunoaşteţi, ar fi, spre exemplu, ministrul de Interne sau domnul Paul Stănescu, ministru la Dezvoltare. Sau pot să continui enumerările, sau domnul Simonis, sau aşa mai departe sau domnul Romaşcanu”, a afirmat prim-vicepreşedintele PNL.

Urmărește-ne pe Google News