Mai exact, în imaginile în care apare Hasna se află o altă femeie, pe nume Nabila Bakkatha, care locuieşte în Maroc. Când a văzut că fotografiile ei circulă în toată lumea şi că este prezentată drept una dintre cele mai periculoase teroriste, femeia a fost la un pas de infarct. Ea spune că s-a ajuns la această situaţie după ce un prieten de-al ei, din Franţa, a vândut imagini cu ea unei publicaţii franceze, care nu a verificat informaţia şi le-a dat drept veridice. Imediat, imaginile s-au răspândit în toată lumea, iar femeia din Maroc a ajuns, peste noapte, una dintre cele mai detestate persoane din lume.

Nabila Bakkatha trăieşte în teroare de când a fost dată drept Hasna şi se teme să iasă din casă. „In urma cu trei zile, m-a sunat un alt prieten sa-mi spuna ca pozele mele sunt pe prima pagina a mai multor publicatii internationale. Familia mea a fost socata si cateva rude nu mai vorbesc cu mine de atunci. Viata mea s-a schimbat dramatic, am incetat sa merg la munca si traiesc intr-o frica constanta. Sunt sigura ca voi avea o multime de probleme daca imi voi dori sa merg in Franta”, a povestit ea, pentru presa internaţională.

Hasna Ait Boulahcen, adevărata teroristă, este însă moartă. Ea nu a încetat însă din viaţă după ce s-a autodetonat, ci în timpul raidului efectuat de politia franceza in Paris, din cauza unul barbat care s-a aruncat in aer.

Urmărește-ne pe Google News