DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Politică Acasa | Ştiri | Politică

Contre dure între Ciolacu și Ciucă: „Atacurile isterice sunt apanajul oamenilor politici slabi și disperați”

« Înapoi la articol

Comentarii (4)

PS92234   •   11.08.2024, 08:59

Ala care e certat cu lama Gillete ce studii are ? ala conduce rumania acuma ? a fost covrigar ? n are cravata , o fi musulman ?

nasty1   •   10.08.2024, 11:44

Continua teatrul pentru fraieri, in care Ciuca+PNL mimeaza ca se lupta cu Ciolacu+PSD si invers. :))) Stim poezia mincinoasa a PNL: "Votati-ne ca sa va scapam de PSD"! Intre timp, PSD si PNL asigura stabilitatea furtului din bani publici si colaboreaza fara nicio problema. Iar dupa alegerile din toamna se vor "sacrifica" din nou si vor asigura "stabilitatea" fara de care nu pot fura in continuare.

REMUSIADA19   •   10.08.2024, 00:59

PNL=PSD ACEEAȘI MIZERIE

HOPAHPO   •   09.08.2024, 18:36

Ciolacu si Ciuca au inceput lupta pentru prima linia a presedentiei .Cuvinte jignitoare, lipsa de coerenta si falta de sustinere a deciziilor,fac din cei doi cocosi niste amarati de pui pe care closca nu ii lasa sa manance.Problemele aparute in spitalul Sf. Pantelimon, duc la rafuieli indecente intre capii celor doua partide. Ciolacu vorbeste de decenta in rezolvarea problemi azilelor "Așa cum decența a primat și în scandalul azilurilor" Ma intreb a fost decenta in a lasa niste persoane in varsta sa moara de foame si in conditii abjecte de viata , persoane pe care le mancau viermii de vii ? Ciolacu spune ca " Eu mi-am asumat problema și am luat măsuri, chiar dacă asta a însemnat plecarea unor miniștri"Tu trebia sa ti dai demisia primul si apoi ceilaiti trofligari care luau banii degeaba si nu ii interesau viata celor chinuii in azile .Acum plangi plecarea unor ministri , dar nu uita ca toti au fost primii pe liste la europarlamentare si 4 ani vor mnca numai lapte si miere

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close