Toţi suspecţii, eliberaţi

După o noapte de audieri-maraton, în care au fost anchetate 20 de persoane suspectate că ar fi participat la încăierarea sângeroasă de pe strada Eclipsei, nici unul dintre combatanţi nu a rămas în arest.
“Nu sunt suficiente indicii”, ne-au spus surse judiciare. Asta, în condiţiile în care a fost descoperită o armă cu gaz, modificată ilegal să tragă cu bile de oţel, o maşină ciuruită de proiectile şi 30 de tuburi goale care arată dimensiunea războiului sângeros dintre clanuri. În timp ce ancheta poliţiştilor ilfoveni curge anevoios, membrii clanului “Sportivii” sunt cu ochii pe starea de sănătate a colegului lor, internat la Spitalul Bagdasar Arseni, din Capitală. “Dacă bărbatul, care e în stare foarte gravă, va muri, ne putem aştepta la un război total între cele două grupări care se duşmănesc de foarte mult timp. Vor vrea să se răzbune şi vor declanşa atacuri mai dure ca acesta”, ne-a dezvăluit un ofiţer de la Crimă Organizată infiltrat în lumea interlopă. Ieri, unul dintre liderii “Sportivilor” a fost luat de acasă pentru audieri.
↑ Conflictul a avut loc miercuri seară, în Popeşti-Leordeni. Poliţiştii au împânzit imediat zona

Telefon de ameninţare

Surse apropiate celor două grupări ne-au dezvăluit că scânteia care a aruncat totul în aer miercuri seară a fost un telefon de ameninţare pe care unul dintre “Sportivi” l-ar fi dat unui membru al “Cămătarilor”. Poliţiştii ilfoveni au crezut însă că este un scandal în trafic iscat din cauza unui loc de parcare.

Urmărește-ne pe Google News