Întrebările jurnaliștilor despre valul de acuzații ale Gabrielei Firea la adresa PSD l-au enervat pe Liviu Dragnea.

Reporter: Doamna Gabriela Firea a spus că în PSD e statul paralel și că vă spionați între voi. Este adevărat?

Liviu Dragnea: Ne spionăm noi între voi?

Reporter: Social-democrații cu social-democrații.

Liviu Dragnea: Mi-am adus aminte că da, avem aceeași vârstă și ne putem tutui. E foarte simplu.

Dragnea și acoperiții din PSD


Ulterior, Liviu Dragnea a revenit și a spus că Gabriela Firea ”este în zona celor care lovesc și critică PSD”.

”Sunt afirmații foartre grave pe care le-a făcut doamna Firea și cred că ar trebui să facă plângeri sau să aducă dovezi. Nu mai comentez nimic din ce spune doamna Firea, pe care am susținut-o până când o să-mi schimb această decizie”, a spus președintele PSD.

Cât despre acoperiții din partid, despre care și el vorbea în trecut, Liviu Dragnea a spus că încă sunt în interiorul PSD.

”Eu cred că da. Nu mai știu câți mai sunt. Nu m-am gândit niciodată la doamna Firea ca făcând parte din această categorie”, a adăugat el, la Parlament.

Acuzațiile Gabrielei Firea


Primarul Capitalei s-a arătat deranjată de faptul că ministrul de Interne, Carmen Dan, a prezentat discuții private pe Whatsapp dintre prefectul Capitalei, Speranța Cliseu, și un secretar de stat din MAI.

„Doamna ministru a scos dintr-un dosar, deşi nu cred că avea de unde să ştie ce voi spune eu – decât dacă îmi urmăreşte corespondenţa – a scos nişte foi … nişte print screen-uri, nişte xeroxuri, convorbiri private dintre doamna prefect şi un secretar de stat. Am întrebat România TV, Gabriela Firea.

Ea a făcut referire și la lupta PSD cu așa-zisul Stat Paralel.

„Dacă la acest nivel am ajuns. Noi ne luptăm cu statul paralel, dar parte din statul paralel e pe lângă noi, cu o doamnă ministru de Interne, care vine la Comitetul Executiv pregătită în apărarea sa cu niste mesaje private”, a acuzat Firea.

 

Urmărește-ne pe Google News