Razie la Bărbulești, în județul Ialomița. VIDEO: Poliția Română

UPDATE, ora 10.33 : Toate cele 14 persoane vizate au fost depistate de polițiști. În timpul perchezițiilor s-au găsit arme şi susbstanţe interzise. 

„Pot să vă confirm că până la această oră au fost depistate de către poliţişti toate persoanele vizate, respectiv cele 14 persoanele cercetate în cadrul dosarului penal şi au fost dentificate mai multe arme albe, substanţe interzise la deţinere şi un pistol”, au transmis, miercuri, oficialii Poliţiei Române, referindu-se la pecheziţiile de la Bărbuleşti.

Știre inițială:„În această dimineaţă, peste 200 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ialomiţa, sub coordonarea Direcţiei de Ordine Publică şi Direcţiei Rutiere din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, sprijiniţi de alte structuri cu atribuţii pe linia poliţiei judiciare, pun în executare 17 mandate de percheziţie domiciliară, în 17 locaţii din comuna Bărbuleşti, judeţul Ialomiţa”, a anunţat Poliţia Română.

Operațiunea este organizată într-un dosar penal, instrumentat la nivelul Poliţiei Muncipiului Urziceni, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Urziceni.

În dosar se efectuează cercetări faţă de 14 persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, uzul de armă fără drept, lovirea sau alte violenţe, ameninţarea, distrugerea şi violarea de domiciliu.

VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

„Această acţiune este derulată pe baza unor date şi informaţii obţinute de IPJ Ialomiţa, cu privire la escaladarea unui potenţial conflict între două familii din Bărbuleşti”, a transmis sursa citată.

Potrivit Poliţiei, operaţiunea beneficiază de sprijinul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Ialomiţa, Grupării de Jandarmi Mobile Constanţa, echipelor canine, Serviciului pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale IGPR şi efectivelor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Ialomiţa.

Totodată, la activităţile din Ialomiţa, operaţiunea beneficiază de suport din partea IGAV din cadrul MAI.

Acţiunile urmăresc documentarea activităţii infracţionale a persoanelor cercetate. Persoanele vizate vor fi conduse la sediul poliţiei pentru amprentare, fotografiere şi audiere, în vederea luării măsurilor legale în fiecare cauză.

Urmărește-ne pe Google News