Prezent în judeţul Arad, pentru a vizita diferite şantiere, ministrul Răzvan Cuc a fost întrebat de jurnalişti despre noul dosar penal în care ar fi vizat de Parchetul General, în legătură cu schimbarea conducerii Tarom, relatează Agerpres.

„Înseamnă că încep să deranjez foarte multe persoane pentru că îmi fac treaba, deblochez proiecte, deblochez legislaţie. Asta este viaţa, eu merg mai departe cu proiectele şi cu proiectele pentru infrastructură, proiectele de modificare a legislaţiei. Vreau să vă spun un lucru: eu nu o să las pe nimeni în ţara asta să confişte un brand naţional cum a fost Tarom. Au vrut să ne ia Tarom, nu i-am lăsat, am schimbat conducerea, dacă ăsta e preţul pe care trebuie să-l plătesc, nu e nicio problemă, pentru Tarom plătim orice”, a declarat ministrul Transporturilor.

Întrebat pe cine ar fi deranjat, el a răspuns: „Pe cei care nu şi-au făcut agenda proprie la Tarom”.

Săptămâna trecută, Răzvan Cuc a fost citat în calitate de martor într-un alt dosar, la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA). „Dosarul vizează perioada în care eram secretar de stat la Ministerul Transporturilor”, declara, atunci, ministrul.

Recent, noua conducere a Tarom a anunțat că mai multe curse Tarom neperformante vor fi anulate. „Unele avioane zburau cu 10 pasageri la bord”!

anunța că mai multe curse Tarom neperformante, anulate. „Unele avioane zburau cu 10 pasageri la bord”

Parlamentul va ancheta activitatea TAROM, în perioada 2007-2018.


Citește și… Cine este Răzvan Cuc, noul ministru al Transporturilor. În 2017 spunea că nu promite niciun kilometru de autostradă şi s-a ţinut de cuvânt

Ministrul Transporturilor a anunțat „SMURD-ul pentru drumuri”. Răzvan Cuc a explicat rolul lor

Metroul din Drumul Taberei va fi funcțional până la sfârșitul anului, promite ministrul Răzvan Cuc


 

Urmărește-ne pe Google News