„Mai sunt patru luni până la alegeri, iar aceasta este o perioadă lungă, în care se pot schimba multe. Trebuie să fim răbdători şi să monitorizăm cu atenţie ceea ce se întâmplă. Prioritatea pentru noi este operaţiunea militară specială”, a declarat Peskov, conform The Guardian, citat de News.ro.

Maria Zaharova a avut o reacție pentru presa rusă de stat după anunțul lui Biden.

„Următorul pas ar trebui să fie o anchetă privind complicitatea dintre mass-media și cercurile politice din SUA, care au ascuns adevărata stare de fapt cu privire la starea sa mintală, manipulând opinia publică și făcând jocul unui partid politic”, a declarat purtătoarea de cuvânt a Ministerului rus de Externe, potrivit Hotnews.ro și The Wall Street Journal.

Președintele american Joe Biden a anunțat duminică, 21 iulie, pe fosta rețea Twitter, că a decis să se retragă din cursa pentru Casa Albă fiindcă „este în interesul partidului meu și al țării”, după o perioadă îndelungată în care a fost contestat. Decizia a venit cu patru luni înaintea alegerilor prezidențiale din SUA. El a anunțat că o susține pe Kamala Harris la Casa Albă în locul său.

Urmărește-ne pe Google News