La plecarea de la recepție, Marcel Ciolacu a fost întrebat dacă preşedintele Klaus Iohannis l-a chemat la o discuţie privind soarta coaliţiei, împreună cu Nicolae Ciucă.

„Nu, pentru că coaliţia se simte foarte bine”, a răspuns Marcel Ciolacu.

Preşedintele Klaus Iohannis, afirma, în timpul vizite sale în SUA, că la revenirea în ţară „probabil” va avea discuţii pe tema diferendelor dintre PNL şi PSD, şeful statului ţinând că sublinieze că „avem nevoie de o guvernare, dar asta nu înseamnă că partidele trebuie să renunţe la abordările lor politice în campanie”.

„Dacă actuala coaliţie va reuşi să guverneze până la alegeri sau nu, vom vedea după ce ne întoarcem acasă. Probabil o să am câteva discuţii pe această temă, că, până la urmă, avem nevoie de o guvernare”, a precizat atunci Klaus Iohannis.

În schimb, preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat că este „într-o pauză operativă” cu Marcel Ciolacu, liderul PSD.

Întrebat dacă l-ar numi premier pe Nicolae Ciucă în cazul în care ar câștiga alegerile prezidențiale, Marcel Ciolacu a răspuns, marți seară: „Categoric, nu am nici cea mai mică reţinere”.

Marcel Ciolacu, și Nicolae Ciucă ocupă primele locuri în intențiile de vot ale românilor la prezidențiale, dar la mare distanță unul de celălalt, susține un nou sondaj, publicat vineri, 27 septembrie, de Avangarde-Insomar.

Urmărește-ne pe Google News