Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Galaţi, bărbatul, în vârstă de 29 de ani, din municipiul Focșani, bănuit de comiterea mai multor furturi din locuințe, a fost depistat, miercuri, de către poliţiştii din Galaţi, pe strada Siderurgiștilor, având asupra sa mai multe bunuri provenite din săvârșirea unora dintre furturi.

În plus, bărbatul era urmărit național, pe numele lui existând şi un mandat de executare a pedepsei de șase ani închisoare, însă el ar fi comis, după condamnare, în perioada 28.12.2017 – 04.06.2018, un număr de 21 furturi din locuințe, forțând și escaladând ferestrele apartamentelor situate la parterul unor blocuri din municipiul Galați și creând astfel un prejudiciu de aproximativ 150.000 lei.

Bărbatul a fost condus la sediul Poliției pentru audieri, după care a fost încarcerat în Penitenciarul de Maximă Siguranță Galați.

Prejudiciul a fost recuperat parțial, polițiștii continuând cercetările pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Citește și: REPORTAJ/Un comisar de la Investigații Criminale e îndrăgostit de orhidee, iar pasiunea lui e cam…derutantă pentru infractori: ”Mi-a zis unul că, dacă tot am așa suflet bun, să nu-l bag la pușcarie!”

Urmărește-ne pe Google News