Ministerul Muncii și Protecției Sociale primește cea mai mare majorare de buget, de 6,77 miliarde de lei, deși a cerut 8,48 miliarde de lei.
Ministerul Energiei a cerut cea mai mare sumă la rectificare, 31,66 miliarde de lei, în contextul schemei de plafonare și compensare a facturilor, însă va primi doar 2,4 miliarde de lei.
Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene a cerut o suplimentare de 17,2 miliarde de lei, însă va primi doar 2,7 miliarde de lei.
Bugetul Ministerului Educației va fi scăzut cu 542 milioane de lei, deși a cerut o suplimentare de 668 milioane de lei.
Ministerul Sănătății a cerut un plus de 1,3 miliarde de lei, dar Ministerul Finanțelor a propus o scădere de 634 milioane de lei. Bugetul Ministerului Culturii va scădea cu 290 milioane de lei. Și bugetul Ministerului Public va scădea cu 200 milioane de lei.
Ministerul Afacerilor Externe a cerut o majorare de 159 milioane de lei, însă bugetul îi va fi redus cu 67 milioane de lei.
Ministerul Dezvoltării și Lucrărilor Publice a cerut o majorare de buget de 6,67 miliarde de lei, însă primește doar 649 milioane de lei în plus.
Bugetul Ministerului Finanțelor va scădea cu 144 milioane de lei.
Ministerul Justiției a cerut o majorare de 1,3 miliarde de lei, dar obţine doar 864 milioane de lei în plus.
Bugetul Ministerului Apărării Naționale rămâne neschimbat.
Ministerul Afacerilor Interne a cerut o creștere de 1,14 miliarde de lei, dar Finanțele au propus reducerea bugetului cu 625 milioane de lei.
Ministerul Sportului primește o majorare de 33 milioane de lei, după ce a cerut o suplimentare de buget de 169 milioane de lei.
Ministerul Agriculturii a cerut un plus de 1,6 miliarde de lei, dar primește doar 716 milioane de lei.
Ministerul Mediului a cerut suplimentare de 416 milioane de lei, dar îi va scădea bugetul cu 484 milioane de lei.
Ministerul Transporturilor a cerut și a primit o suplimentare de buget de 2 miliarde de lei.
Ministerul Economiei primește o suplimentare de 125 milioane de lei, deși a cerut 973 milioane de lei.
Ministerul Antreprenoriatului și Turismului a cerut o suplimentare de 1,55 miliarde de lei, dar va primi doar 648 milioane de lei.
Ministerul Cercetării și Digitalizării a cerut 497 milioane de lei, dar Finanțele propun o suplimentare de numai 203 milioane de lei.
Ministerul Familiei și Tineretului primește o suplimentare de 13 milioane de lei, deși nu a cerut nimic.
Administrația Prezidențială a cerut 16,46 milioane de lei, dar primește doar 15,45 milioane de lei.
Senatul a cerut 19,77 milioane de lei, dar primește doar 3,79 milioane de lei. Camera Deputaților a cerut 20 milioane de lei în plus, însă Ministerul Finanțelor a decis, din contră, să îi scadă bugetul cu 2,86 milioane de lei.
Secretariatul General al Guvernului a cerut o majorare de buget de peste două miliarde de lei, însă primește numai 231 milioane de lei în plus.
Ați sesizat o eroare într-un articol din Libertatea? Ne puteți scrie pe adresa de email eroare@libertatea.ro