Invitata la un show de televiziune din Statele Unite, supermodelul Naomi Campbell a povestit viata sa dupa incidentele pe care le-a avut cu fostele sale menajere. Ea a afirmat ca regreta ca si-a pierdut cumpatul si le-a lovit pe angajatele sale. Manechinul a spus ca ii e rusine de ceea ce a facut.

Supermodelul in varsta de 35 de ani a incercat sa convinga publicul, din nou, ca nu este o persoana rea si ca tot ceea ce s-a intamplat cu menajerele sale au fost accidente. “Trebuie sa intelegeti munca ma extenueaza. Sunt zile in care nu dorm si mai am si o gramada de alte griji. Imi e rusine de ceea ce s-a intamplat, imi pare rau ca mi-am lovit menajerele”,  a marturisit vedeta. Mai mult, a povestit ca obisnuieste sa dea cu telefoanele mobile de pamant, atunci cand e nervoasa, si acestea mai ricoseaza, motivand astfel modul in care menajera Ana Scolavino s-a ales cu capul spart. “Au fost vremuri cand si eu ma speriam de modul cum ma comportam. Eram chiar autodistructiva. Eu ceream practic ajutor, dar nu ma auzea nimeni”, a mai spus vedeta, starnind zambetele audientei. Din cauza atitudinii sale, Campbell s-a ales cu procese, pierzand deja unul – cel cu Ana Scolavino – de pe urma caruia a facut cinci zile de munca in folosul comunitatii. Romanca Gabby Gibson, care ii cere manechinului daune de un milion de dolari, asteapta ca judecatorii sa stabileasca primul termen.

Gabby Gibson refuza sa vorbeasca

In vreme ce menajera Ana Scolavino a facut declaratii cu privire la incidentul dintre ea si Naomi Campbell, romanca Gabby Gibson refuza sa faca vreun comentariu. Nici ea, nici avocatul sau nu vor sa vorbeasca cu presa. Fosta menajera asteapta ca procesul sau sa intre pe rol, insa in urma cu doar cateva luni presa a speculat o intelegere intre cele doua parti, de unde si tacerea reclamantei romance. Intre timp, Naomi Campbell incearca sa convinga oamenii ca nu este un om rau. 

Urmărește-ne pe Google News