Președintele Partidului Național Liberal, Ludovic Orban, a făcut sâmbătă, 3 iulie, o paralelă între situația clubului Real Madrid și cea din PNL.

Orban a amintit că, odată cu plecarea portughezului Cristiano Ronaldo de la Madrid la Juventus, Real nu a mai câștigat cel mai important trofeu intercluburi, Liga Campionilor.

Îl știți pe Ronaldo, da? Ronaldo a jucat la Real Madrid. Cu Ronaldo, Real Madrid a câștigat trei cupe Champions League. Real Madrid a decis să renunțe la Ronaldo. De când a renunțat la Ronaldo, nu a mai câștigat niciun Champions League și a avut probleme în campionatul intern.

Ludovic Orban, pe 3 iulie:

Premierul Florin Cîțu a venit cu o replică la aceste afirmații. Astăzi, 4 iulie, șeful Executivului a scris pe Facebook că „Portugalia a plecat acasă” de la Euro 2020, după ce „a fost 4 ani campioană europeană”.

Apoi, Cîțu i-a transmis un mesaj indirect președintelui PNL.

„A venit momentul să înțeleagă toată lumea că lucrurile în fotbal s-au schimbat. Nu se mai construiesc echipe în jurul unui singur jucător”, a scris Cîțu pe rețeaua de socializare.

Fotbalul este despre ECHIPĂ. Este important ca până și jucătorii în jurul cărora s-au construit echipe să facă un pas în spate și să conștientizeze că echipa e cea mai importantă dacă vrei să ai rezultate. La fel este și în viață.

Premierul Florin Cîțu:

Alegerile pentru noul lider al PNL sunt programate pe 25 septembrie, iar candidați sunt Ludovic Orban și Florin Cîțu.

Urmărește-ne pe Google News