DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Știri România Acasa | Ştiri | Știri România

REPORTAJ După ce s-a aflat la un pas să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din Măscurei, Vaslui, se gândește să divorțeze: „Ce să facă și el, singurel, dacă ea nu mai vine!?”

« Înapoi la articol

Comentarii (5)

cenzuratul   •   17.05.2024, 18:54

doua femei au incercat sa ucida un barbat. a fost un abuz domestic. dar da, libertatea trateaza cazul ca o glumita. asta e sexism. cand un barbat pateste ceva e o gluma haha, hai sa radem, Maria Andrieș. ca e doar o gluma haha, un barbat sa fie victima, ce gluma buna, nu? dar daca erau doi barbati care sa incerce sa omoare o femeie? vai sareau toti de la libertatea si mergeau sa i-a cateva interviuri ale unor feministe ca misoginia ucide. dar cand e un barbat victima se scrie un articol de zici ca e paflet. rusine Maria Andrieș, rusine libertatea. jurnalism haha

unfake   •   16.05.2024, 20:02

Mizerie mare, de toate felurile...Tratata cu umor bland si fatalitate mioritica. Nici nu stii, sa razi..sa plangi... Am ales sa ma delectez cu stilul inconfundabil al Mariei. Mai in gluma, mai in serios, singura nadejde e la copiii aia amarati care, de bine de rau, merg la gradinita si la scoala., copiii lui Ghita si altii ca ei.

Cartezius   •   16.05.2024, 18:52

Nu si poati Maar,șâcâ hoi!Poate ai vazut fun film cu fo ripublicâ bananierâ!Ca aiși la noi i raiu pi pamânt, di când sintim in ***!65 di miliardi di ieruo, șâcâ ni-o dat și-i mari ghielșug ie!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

suparman   •   16.05.2024, 18:45

Nu e tentativa de asasinat. Este un efect psihologic in Vaslui al războiului din Ucraina. Emanciparea femeilor care nu mai acceptă dominația patriarhală: „Femeile din Vaslui au devenit mai puternice, mai independente”

PS92234   •   16.05.2024, 17:40

o noua telenovela din republica bananiera romenia.

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close