Jurnalistul Alesandru Petrescu și o jurnalistă locală au mers în vizită la Vaslui, săptămâna trecută, când parlamentul catalan se pregătea să voteze o rezoluție prin care declara unilateral independența. Motivul vizitei? Soția liderului catalan, Marcela Topor, este din acest oraș. Nu de puține ori românca și controversatul lider al Cataloniei au venit în vizită aici.

Pe fondul tensiunilor din Spania, publicația La Vanguardia a scris că românca Marcela și cele două fiice ar fi revenit în România, la părinții ei. Aceștia au mărturisit, însă, că fiica lor „are curaj și se află unde trebuie să fie”, adică în Catalonia, alături de fmailia ei. „Este alături de poporul său, poporul catalan”, întreabă jurnaliștii. „Desigur! Simte la fel ca soțul ei! Se simte catalană”, a explicat Andrei Topor, tatăl Marcelei.

Socrii liderului catalan susțin planurile acestuia privind independența Cataloniei. „Fiica noastră ne-a spus că regiunea este bogată și că cei de acolo nu vor ca restul Spaniei să profite de banii lor”, au spus românii. Ei au mărturisit că Marcela le-a spus să nu stea de vorbă cu presa din România, căci jurnaliștii le vor răstălmăci cuvintele.

Soția liderului catalan, vizite la vrăjitoarele din Vaslui

În reportajul El Mundo, Lenuța Topor a vorbit și despre vizitele fiicei sale la … vrăjitoare. „A mers la vrăjitoare când a dat la facultate, a mers când l-a cunoscut pe Carles și a sous că este îndrăgostită și că vrea din tot sufletul să se mărite cu el. A fost și când l-au numit pe Carles președinte…”, a spus mama româncei.


Citește și: INTERVIU. Revolta lui Ionuț, salvator în Colectiv: Dărâmați și reclădiți sistemul medical! Am văzut oameni condamnați la moarte de incompetență


Urmărește-ne pe Google News