Saptamana aceasta: Victoria Chelu din Alexandria, judetul Teleorman, strada Av. Colfescu nr. 75, bloc 354, sc. A, etaj 4, ap. 20
Sufleu de rosii cu dovlecei
Ingrediente: 400 g dovlecei, 300 g rosii, 400 g branza telemea, o lingura oregano, 3 linguri ulei, 3 linguri pesmet. Preparare: Rosiile si dovleceii se spala si se taie felii. Dovleceii se prajesc, telemeaua se taie felii. Se unge un vas termorezistent, se presara pesmet si se pune un strat de dovlecei si de rosii, apoi unul de telemea. Se repeta. Peste fiecare strat se pune oregano. Se stropeste sufleul cu ulei, se acopera cu o folie si se da la cuptor 25-30 minute. Se scoate folia si se mai coace 7 minute. Se scoate sufleul pe un platou, se orneaza cu felii de ardei gras si frunze de patrunjel sau marar.