4043-156783-rs.jpg“Mă numesc Georgeta Mangeac, sunt din Bucureşti şi doresc să particip şi eu la concursul de gătit. De aceea, vă trimit o reţetă extrem de rapidă de tort. Dacă ai în cămară un pachet de pişcoturi, frişcă şi o cutie de compot, atunci când musafirii te anunţă că vor veni în vizită, ai timp în numai o oră să pregăteşti un desert delicios”

Ingrediente: 400 g de pişcoturi, 3 plicuri cu praf de frişcă, 450 ml de lapte, o cutie de compot de ananas (caise sau mandarine).
Preparare: Se prepară frişca din praful de frişcă şi laptele rece. Pişcoturile se stropesc cu siropul din compot şi cu ele se tapetează fundul şi pereţii unei forme rotunde. Se pun apoi straturi succesive de fructe, frişcă, pişcoturi şi fructe. Se dă la rece. Se răstoarnă cu grijă pe un platou. Cu fructele de ananas se decorează tortul. Se dă la rece pentru cel putin 30 minute.

Abonați-vă la ȘTIRILE ZILEI pentru a fi la curent cu cele mai noi informații.
ABONEAZĂ-TE ȘTIRILE ZILEI
Comentează
Google News Urmărește-ne pe Google News Abonați-vă la canalul Libertatea de WhatsApp pentru a fi la curent cu ultimele informații
Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.