Saptamana aceasta: Victoria Chelu din Alexandria, judetul Teleorman, strada Av. Colfescu, nr. 75, bloc 354, ap. 20, sc. A, et. 4

-Costita cu glazura

Ingrediente: un kg costite de porc, sare, piper, 6 linguri miere, o lingura jumatate de sos de soia (din comert)
Mod de preparare: Se spala costitele, se usuca, se condimenteaza cu sare si piper. Se frig sau se prajesc circa 20 minute pe ambele parti in repetate randuri. Se servesc alaturi de gogosari sau varza rosie murata.

– Rosii delicioase

Ingrediente: un plic fulgi de cartofi, 300 g telemea, o ceapa mare, un kg rosii coapte, dar tari, patrunjel verde.
Mod de preparare: Din plicul cu fulgi se prepara un piure de cartofi care se amesteca cu branza maruntita. Dupa ce s-a racit, se amesteca bine cu ceapa tocata marunt. Se umplu rosiile scobite si se orneaza cu patrunjelul verde.

 
 

Urmărește-ne pe Google News