DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Politică Acasa | Ştiri | Politică

Sondaj INSCOP la comanda Libertatea. Majoritatea românilor au o opinie proastă despre decizia CCR de invalidare a candidaturii Dianei Șoșoacă la Președinție

« Înapoi la articol

Comentarii (14)

Cornel_jr   •   21.10.2024, 15:12

Într-o țară cu democrație, lumea ar fi fost în stradă. Nu pentru Sosoaca, ci pentru democrație, pentru principii, libertate. Din păcate, cu atâția securiști băgați peste tot (inclusiv în CCR), nici o șansă. Desigur, mulți deștepți aplaudă pe-aici, fără să priceapă că, astfel, stalinismul a câștigat, iar democrația a pierdut. Suntem în același ton cu Rusia, Coreea de Nord sau Iran, unde unii puțini hotărăsc pentru cei mulți. Vorba lui Pătraru, chiar Sosoaca și cu Putin au câștigat încă un punct împotriva democrației, cu ajutorul altor ticăloși. Acesta e un motiv în plus pentru că și alții să o voteze în viitor, pentru că se opune sistemului. Incredibil, dar așa și este!

Antonel80   •   21.10.2024, 14:57

Dacă tara asta e condusa de boșorogi sclerozati e posibil orice ,ratări de fonduri ,nu am trecut la euro pt ca s-a reales unul în fruntea frunților, apropo l-au înlăturat pe Ceaușescu ca nu pleca din funcții dar ăștia doar pe targa ii scoți de prin parlament și bănci. Ăștia se realeg forever deși rezultate nexam. Acum ăsta de a sigilat pensiile speciale ,singura lui realizare dealtfel ca restul le-a ratat pe toate ,vrea președinte, adică nu ești bun intr-o funcție vreau în alta mai mare .Miticii de buc ,ca acolo conduce îl vor ,cu toate ca s-au păcălit cu toți primarii de trista amintire .

K476   •   21.10.2024, 12:56

CCR-ii au ajuns sa se creada niste Dumnezei. Chiar daca ne convine o decizie, alta nu o sa neconvina. Macar sa fie corecta.

Mihaela19800   •   21.10.2024, 12:36

Orice om ***, ar zice ca e o decizie proasta a CCR privind excluderea dnei Sosoaca, de fapt a fost o executie a CCR -cum vezi prin Rusia sau Coreea de Nord. Dar ipocrizia postacilor este maxima!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

Domnul   •   21.10.2024, 12:29

ce zice superman? Zice aiurea pt ca nu a citit Constituția si isi dă cu parerea ca se poate. PS. In TARA asta sunt mulți ignoranti,multi proști si multi nesimțiți! SI MULGI HOȚI !

Domnul   •   21.10.2024, 12:23

BUNĂ! Decizia celor cinci judecatori infractori de la CCR prin CARE au blocat candidatura lui ȘOȘO la alegerile prezidențiale este sub incidenta codului penal, art.297 si altele. Parlamentul trebuia sa-i revoce si parchetul general sa-i ancheteze in stare de arest. Așa trebuie pedepsiți ! Cine-i tolerează? Cine le-a comandat fapta penală?

    Sfantul__Cuvios_Pafnutie   •   21.10.2024, 14:59

    Domnul   •  21.10.2024, 12:23

    BUNĂ! Decizia celor cinci judecatori infractori de la CCR prin CARE au blocat candidatura lui ȘOȘO la alegerile prezidențiale este sub incidenta codului penal, art.297 si altele. Parlamentul trebuia sa-i revoce si parchetul general sa-i ancheteze in stare de arest. Așa trebuie pedepsiți ! Cine-i tolerează? Cine le-a comandat fapta penală?

    BUNĂ! Șoșoaca ea însăși este sub incidența Codului Penal, art. 394 (trădare). Parchetul general sa o ancheteze în stare de arest. Așa trebuie pedepsită ! Cine o tolerează? Cine i-a comandat faptele penale? Stai, la ultima deja știm, Moscova.

avikau   •   21.10.2024, 12:08

Scopul scuza mijloacele.Romania merita un reprezentant mai demn decat acest personaj sinistru.Xenofobia rasismul antisemitismul si limbajul de *** nu au ce cauta la Cotroceni.

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

AndreyRlz   •   21.10.2024, 11:53

Eu din contra, am o opinie foarte bună despre aceasta decizie

suparman   •   21.10.2024, 11:44

Romanii care au o parere FOARTE proasta despre decizia CCR de invalidare a candidaturii Sosoacei sunt votantii aur si sos. Restul: cei cu parere "destul de proasta", destul de buna si foarte buna, sunt majoritatea. Aia cu destul de proasta inseamna "da, dar nu inteleg prea bine", ca daca intelegeau ca CCR a facut ceva rau, spuneau " foarte proasta".

MAMIRA   •   21.10.2024, 11:42

indiferent de parerea despre personalitatea doamnei aceasta "invalidare" arata ca in realitate in numele ...democratiei... suntem obligati sa alegem doar pe cine "trebuie" sa alegem...

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close