DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Știri Externe Acasa | Ştiri | Știri Externe

„Scenariul este ca tras la xerox”. Robert Fico vorbește despre asemănări între atacul asupra lui Donald Trump și cel care l-a vizat

« Înapoi la articol

Comentarii (4)

theo_s   •   15.07.2024, 11:42

PS: e vorba despre fotografia tanarului decedat Thomas Matthew Crooks, evident. Vai de capul lui, saracul.

theo_s   •   15.07.2024, 11:13

Reluam: la Libertatea nu se poate comenta despre anumite realitati, cum sunt prostia sau boala psihica, decat daca zici nasoale de Rusia si comentatorii care critica Ucraina. Cine zice nasoale de aia, are multa ... libertate, desigur. Acum: in ce hal de prostie trebuie sa te afli, cat de gol sa fii la cap, ca sa afirmi ca atentatul ar fi regizat? Ca sunt chiar cam jumatate, asa, din aia care comenteaza, care asa considera. Deci, au aranjat niste republicani sa-l zgarie unul cu un glont pe candidatul lor. Cine? Asta din poza. Adica ii zici astuia, bai, doar il atingi putin, nu-i faci vreo rana grava, sau sa-l omori. Te bazezi pe asta din poza ca sa regizezi un atentat, sa traga asta in candidatul republican. D'le, cu toata dragostea, prostie multa in tara asta. Daca ar si durea, ar fi cozi pe strada la camerele de garda.

Realist2023   •   15.07.2024, 10:41

Da, scenariul chiar e tras la "xerox": ambii candidati de dreapta, ambii au fost impuscati "convenabil" cat sa scape cu viata dar sa le alimenteze campania !

    nobody   •   15.07.2024, 12:57

    Realist2023   •  15.07.2024, 10:41

    Da, scenariul chiar e tras la "xerox": ambii candidati de dreapta, ambii au fost impuscati "convenabil" cat sa scape cu viata dar sa le alimenteze campania !

    „Opozanţii politici ai lui Trump încearcă să-l reducă la tăcere şi, atunci când nu reuşesc, ei agasează în aşa măsură publicul încât un amărât pune mâna pe o armă de foc” Citeşte incet, fara sa te grabesti propozitia asta. Incearca sa ceri ajutorul cuiva care sa o imparta in cele 4 elemente distincte. 1. Opozitia lui Trump cauta sa-l reduca la tacere 2. Nu reuseste 3. Agita (agaseaza publicul) 4. Un amarat cedeaza si pune mana pe arma Dupa ce reusesti sa te lamuresti cu sensul complet al propozitiei, afla ca atunci cand ataci si dai pe langa apare reversul. Adica "dusmanul" riposteaza si, spre deosebire de tine care l-ai atacat, are mai multa sustinere. Fie vorba intre noi tataie, chestia cu realismul nu tine, chiar daca e din 2023!

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close