„Pe numele acestuia sunt emise două mandate de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnat la 3 ani și 8 luni de închisoare pentru conducere unui autoturism sub influența alcoolului sau a unor substanțe psihoactive, conducere fără permis, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului, respectiv 1 an și 9 luni de închisoare pentru deținere de droguri de mare risc”, a transmis Poliția.

Oamenii legii au explicat cum a fost prins Robert Nica, unul dintre cei mai căutați infractori români, a cărui fotografie este pe site-ul Poliției Române la categoria „most wanted”. Interlopul a fugit ilegal în Italia, acum câteva luni, ca să scape de închisoare.

„Întrucât existau date și indicii că bărbatul în cauză se află pe teritoriul unei alte țări, în urma schimbului de date și informații cu atașați ai Ministerului Afacerilor Interne pe lângă Ambasada României în Italia, au fost efectuate activități specifice, acesta fiind depistat și imobilizat pe un aeroport din Italia”, se arată în comunicat.

Potrivit Poliției, când pe aeroport i s-a cerut să se legitimeze, interlopul a prezentat acte false. „Menționăm că, în momentul interceptării, urmăritul s-a legitimat cu acte false de identitate, aspect clarificat în urma schimbului operativ de date”, au spus polițiștii.

Robert Nica, fost lider al Clanului Sportivilor, a fost încarcerat în Italia.

Urmărește-ne pe Google News