Coșmarul pentru familia fostului câștigător al Balonului de Aur a început în jurul orei 22.00, când o bandă de cel puțin cinci oameni, toți înarmați, a pătruns în vila lui Baggio din Altavilla Vicentina.

Potrivit sursei citate, jaful a fost organizat de un grup de tâlhari profesioniști, având în vedere desfășurarea faptelor: lovitura a fost dată după ce au fost studiate cele mai mici detalii și alegerea de a acționa în timpul meciului azzurrilor nu ar fi fost întâmplătoare.

Imediat ce tâlharii au intrat în casă, Roberto Baggio a încercat să-l înfrunte pe unul dintre ei: după o luptă foarte scurtă, bărbatul l-a lovit în frunte cu patul armei, provocându-i o rană adâncă. Baggio și membrii familiei sale au fost închiși apoi într-o cameră, în timp ce hoții au început să cotrobăie prin casă.

Au furat ceasuri, bijuterii și bani. Nu s-a putut stabili deocamdată valoarea bunurilor furate. Când fostul fotbalist și-a dat seama că tâlharii au plecat, a spart ușa și a sunat la poliție.

Carabinierii din Vicenza au intervenit rapid și au ridicat toate imaginile filmate de camerele de supraveghere video. Fostul jucător a fost dus la camera de urgență din Arzignano, unde i-au fost puse câteva copci pe frunte.

Baggio este căsătorit cu Andreina de 34 de ani, iar cuplul are trei copii: Valentina, Mattia și Leonardo.

Urmărește-ne pe Google News