DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Știri România Acasa | Ştiri | Știri România

Român cu Lamborghini, acuzat de ANAF că nu poate justifica investiția. Fiscul a evaluat bolidul la 1,8 milioane de lei și a cerut impozit pe venit. Cum s-a terminat procesul

« Înapoi la articol

Comentarii (15)

XhX13   •   12.09.2024, 16:20

Să sperăm ca va iau africanii femeile și banii,dacă veniți la război unde nu se cuvine!

XhX13   •   12.09.2024, 16:17

Mai ho bre politiciene ca nu mă impresionezi!

PAPAMARZZOLE   •   12.09.2024, 16:10

Ce lege de ***, maaaa! Furi, faci trafic de droguri sau de persoane, faci camatarie sau evaziune fiscala, dar nu e nicio problema! Iti gaseste ANAF-ul banii nejustificati, ia si statul 16% !!! Pai in acest caz, nu devine si statul complice!!!!??? Baaaaai! Nu are omul posibilitatea de a justifica provenienta legala a banilor sau a bunurilor detinute?! Confiscat TOT ce este nejustificat! Pai cum ma, sa ii iei parte din ceea ce a facut ala ilegal? ! :))) Atunci, de ce nu trimiteti inspectorii de la fisc, direct la furat, sa vanda malaciuca la colt de strada sau sa raspunda la telefon pentru fetele traficate sexual care practica prostituatia, si poate luati mai mult de 16%!!! Este incredibil ce fel de legi avem si ca o adunatura de nesimtiti a votat asa ceva, iar presedintele a promulgat!

Acest comentariu a fost moderat pentru că nu respectă regulile site-ului.

HOPAHPO   •   12.09.2024, 15:35

Ministerial finantelor si judecatoria = 0 Este de rasul lumii ca acel minister nu poate dovedi ca ANAF are dreptate in situatii cand smecherii si interpoli romani cheltuiesc sute de mii pe masini si case , dar nu pot sa justifice de unde provin acei bani .Ciolacu spune ca avem un deficit de cateva miliarde si finantele ajuat infractorii sa duca o viata de huzur .Bravo lor ca pot sa insele finantele , semnifica ca acolo sunt niste adormiti care asteapta sa treca luna si sa isi ia leafa . Dar cand vine vorba de un amarat care are de platit cateva mi de lei , nu se lasa pana nu il jupuieste de piele , ca doar amaratul nu poate sa eludeze finantele si sa se imbogateasca . Halal minister si cel ce il conduce .

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close