Gabriel Crișan are o înălțime de 194 cm și o greutate de aproximativ 93 kg, părul castaniu deschis și ochii verzi.

La momentul dispariției, pe 21 iulie, acesta purta un tricou alb și pantaloni gri cu flori galbene și albastre, tăiați sub genunchi. În picioare avea sandale și purta un rucsac negru mare, relatează Il Nuovo 7 Colli.

Ca semne distinctive, tânărul are doi cercei în fiecare ureche și un piercing în nas. Un element care complică și mai mult căutările este bariera lingvistică. Gabriel Crișan nu vorbește nici italiană, nici engleză, doar română și se pare că nu avea bani asupra lui.

Conform anchetatorilor, telefonul său este închis din noaptea de 21 iulie, ceea ce face dificilă orice încercare de a-l contacta sau de a-l localiza prin intermediul dispozitivelor electronice.

Familia și autoritățile locale fac apel la oricine are informații utile sau l-a văzut pe Gabriel să contacteze serviciul de urgență „Pronto Penelope” la numărul 339-6514799. Comunitatea este îndemnată să colaboreze, deoarece fiecare detaliu poate fi crucial pentru a-l aduce pe Gabriel acasă, în siguranță.

Polițiștii monitorizează situația și intensifică perchezițiile, iar înregistrările de pe camerele de supraveghere prezente în zona aeroportului și în vecinătatea acestuia au fost deja vizionate.

FOTO: Il Nuovo 7 Colli

Urmărește-ne pe Google News