Agenții Poliției Naționale spaniole au descoperit că românul revindea cu prețuri mici produsele cumpărate la prețuri derizorii în urma jafurilor comise de alte persoane.

Concret, alimentele de lux pe care le recomercializa proveneau din furturi comise în supermarketurile din zonă și în marile magazine de către persoane drogate, potrivit Poliției Centrale din Madrid.

Managerul român al magazinului cumpăra de la deja râvnitul ulei de măsline la șuncă, caracatiță, mușchi sau alte „produse gourmet” de la cei care le furau, apoi le transporta la restaurantul său din Bravo Murillo și le comercializa.

În timpul percheziției unității, agenții au ridicat un număr mare de produse în valoare de 700 de euro.

Tot în cadrul anchetei, s-a descoperit că managerul mai avea în local un angajat care nu avea în regulă contractul de muncă și care lucra până la 13 ore pe zi.

Românul de 26 de ani a fost arestat și pus la dispoziția autorității judiciare.

 
 

Urmărește-ne pe Google News