Deţinutele din penitenciarul Tihar, unde este închisă Anca Neacşu, acuzată de justiţia indiană de corupţie şi vânzarea de secrete de stat, se plâng de faptul că frumoasa româncă ar beneficia de tratament preferenţial.
Mai exact, acestea susţin că blonda, soţia lui Abhishek Verma, considerat unul dintre cei mai mari afacerişti din industria armamentului din India, ar beneficia la fiecare sfârşit de săptămână că Anca şi soţul ei ar lua o cină romantică, la lumina lumânărilor, îmbrăcaţi la patru ace.
„Ce e nedrept e nedrept. Regulamentul închisorii stipulează că toate deţinutele sunt egale, dar Neacşu nu ratează nicio vizită, are dreptul să poarte ce vrea şi primeşte şi mai mult timp alături de soţul ei. Nu nu aveam parte de aşa ceva, în condiţiile în care multe dintre noi suntem închise pentru infracţiuni mai puţin grave decât cele săvârşite de ea”, s-a plâns o deţinută de la Tihar, adăugând că, în cazul ei, gardienii se uită urat şi dacă se machiază puţin, darmite să se îmbrace cum o taie capul, se plâng indiencele în puşcărie.

Urmărește-ne pe Google News