Cele două femei s-au cazat în aceeași cameră de hotel din Turcia. Pe 17 august, Melania i-a spus prietenei sale că va lua un taxi și va ieși la plimbare. Nu a mai revenit însă, iar telefonul era închis.

Românca dispărută s-ar fi certat cu prietena ei în timpul vacanței din Turcia, scrie ziaruldinmuscel.ro.

Melania a vorbit ultima dată cu părinții săi, cărora le-a spus că se întoarce în țară, însă, până la acest moment, polițiștii nu au informații ca femeia ar fi trecut frontiera.

Circumstanțele dispariției sale nu sunt clare în acest moment. Poliția Română face apel la public pentru orice informație care ar putea ajuta la găsirea ei.

Potrivit polițiștilor, Nicoleta Melania Toma este o femeie de 160 cm înălțime, 70 kg, având o constituție corpolentă. Are părul negru, drept, de lungime medie și ochi căprui. Familia face apel către români și turci deopotrivă să ofere orice informații care pot ajuta la găsirea ei.

Familia cere ajutorul oamenilor pentru a da de urma Melaniei. Cei care au informații sunt rugați să sune la numerele de telefon (0746) 632 609, (0752) 081 417, (0721) 144 932 sau să apeleze numărul de urgență 112.

Sursa foto principală: ziaruldinmuscel.ro

Urmărește-ne pe Google News